Trouwen bij Quatre Bras

Een trouwdag is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. Maandenlang wordt ieder detail voorbereid en wordt er van alles bedacht om deze dag zo uniek mogelijk te maken. Als u gaat trouwen bij Quatre Bras, begeleiden we u bij iedere stap, zorgen we voor originele ideeën en garanderen we een onvergetelijke bruiloft!

Wat houdt een trouwdag bij Quatre Bras in?

U kunt van ons een geheel verzorgde dag verwachten, waarbij geen enkel onderdeel over het hoofd wordt gezien. U kunt ervoor kiezen om uw huwelijk bij Quatre Bras te laten voltrekken, en een huwelijksdiner bij ons te organiseren. U kunt ook uw trouwreceptie in ons sfeervolle zaal houden, met aansluitend een prachtig trouwfeest.

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een deel van uw trouwdag bij ons te organiseren.

De voordelen van trouwen bij Quatre Bras

  • U kunt kiezen of u uw gehele trouwdag bij ons wilt organiseren, of een onderdeel van de dag.
  • De medewerkers van Quatre Bras denken graag met u mee om uw trouwdag volledig volgens uw wensen te laten verlopen. Bij ons is iedere bruiloft maatwerk!
  • Quatre Bras is centraal gelegen in Brabant, vlakbij de snelwegen de A2, de A58 en de A50. Zelfs het treinstation van Best ligt op zo’n 15 minuten lopen van ons restaurant.
  • Zowel onze brasserie als ons restaurant zijn erg smaakvol ingericht. In de avond zal er extra sfeer worden gecreëerd met fakkels bij de entree en kaarsen in alle toegankelijke ruimtes.
  • Onze geheel vernieuwde zaal met stijlvolle LED-verlichting, grote kroonluchter in de danszaal en de meest moderne licht- en geluidstechnieken is de perfecte locatie voor uw trouwfeest.