Bedrijfsjubileum vieren in Best

Bestaat uw bedrijf een memorabel aantal jaren? Dan moet dat natuurlijk worden gevierd! En een bedrijfsjubileum vieren in Best doet u uiteraard bij restaurant Quatre Bras, want onze servicegerichtheid en professionaliteit zijn de kernwaarden die uw bedrijfsjubileum tot een succes zullen maken.

Bij Quatre Bras hebben we alle ingrediënten en ervaring in huis om voor u een geweldig bedrijfsjubileum te realiseren. Quatre Bras staat niet alleen voor kwaliteit en uitzonderlijke service, wij denken graag tijdens een persoonlijk gesprek met u mee om uw bedrijfsjubileum extra bijzonder te maken.

Een prachtige zaal voor een bedrijfsjubileum

Voor het vieren van een bedrijfsjubileum kunt u terecht in onze recentelijk vernieuwde zaal waar ruimte is voor maar liefst 400 gasten. Als u een kleiner gezelschap wilt uitnodigen, maken we de ruimte wat kleiner zodat u ook een sfeervolle en intieme avond met uw collega’s kunt beleven.

Met onze smaakvolle LED-verlichting, gigantische kroonluchter boven de danszaal en de meest moderne licht- en geluidsapparatuur wordt uw bedrijfsjubileum gegarandeerd een succes. Naast alle mogelijke drankjes kunt u ook kiezen voor een buffet, walking dinner of hapjes. Alle gerechten worden in onze eigen keuken bereid en u kunt zelf kiezen wat er geserveerd zal worden.

Uiteraard houden we bij Quatre Bras ook rekening met de mensen die nog naar huis moeten rijden. Vraag naar ons speciale BOB-arrangement, zodat ook de gasten die aan het einde van de avond achter het stuur gaan zitten van een fijne en smaakvolle avond kunnen genieten!

Bedrijfsjubileum vieren in Best

Restaurant Quatre Bras is ideaal gelegen aan de afslagen van de A2, A58 en A50. Zelfs het treinstation van Best ligt op 15 minuten lopen van ons restaurant. Hiermee is Quatre Bras voor iedereen makkelijk te bereiken.

Daarnaast bieden wij voldoende parkeerplaatsen voor en achter ons restaurant, zodat al uw gasten gratis kunnen parkeren.