Verjaardagsfeest in Best

Als u uw verjaardag uitgebreid wilt vieren, maar geen behoefte heeft aan alle bijkomende rompslomp, kunt u altijd terecht bij Quatre Bras. Wij bieden u niet alleen de ideale locatie voor een mooi verjaardagsfeest in Best, we helpen u ook met het organiseren van het feest.

Een feestzaal met eindeloze mogelijkheden

De feestzaal van Quatre Bras is kort geleden compleet vernieuwd. Met onze sfeervolle LED-verlichting, gigantische kroonluchter in de danszaal en onze moderne licht- en geluidstechnieken viert u een onvergetelijk verjaardagsfeest in Best. We geven u graag een rondleiding, waarna wij u wensen doornemen tijdens een persoonlijk gesprek. 

Een compleet verzorgd verjaardagsfeest in Best

Bij Quatre Bras doen wij niet aan standaardpakketten, ieder feest is maatwerk. Of u nu tijdens uw verjaardagsfeest een buffet, een walking dinner of hapjes wilt, wij zorgen ervoor dat alles volgens uw wensen verloopt. Daarbij worden alle gerechten en hapjes vers in onze eigen keuken gemaakt. Kwaliteit staat bij ons voorop!

Tijdens het feest zelf hoeft u nergens op te letten. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw feest op rolletjes verloopt en dat u samen met uw gasten zorgeloos kunt genieten.

Feestlocatie bij de A2

Restaurant Quatre Bras is centraal gelegen, en dat is wel zo prettig als u gasten uit verschillende regio’s uit heeft genodigd. Ons restaurant ligt vlakbij de afslagen van de snelwegen de A2, de A50 en de A58 en wij bieden voldoende gratis parkeerplaatsen voor en achter ons restaurant.

Zelfs het treinstation van Best ligt op slechts 15 minuten lopen van Quatre Bras.