Restaurant in Best

Quatre Bras is het gezelligste en meest smaakvolle restaurant in Best. Wij hebben een Frans mediterraanse keuken met oosterse invloeden, dit houdt in dat wij klassieke gerechten met een moderne twist serveren.

Als restaurant in Best biedt Quatre Bras een uitgebreide menukaart met à la carte gerechten. Maar u kunt bij ons ook voor een 3-, 4-, of 5-gangen verrassingsmenu kiezen. Uiteraard houden we rekening met vegetarische of zwangere gasten, allergieën en dieetwensen. Waar u ook voor kiest, u zult aangenaam verrast worden door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van het menu!

Bekijk onze menukaart

Restaurant bij de A2

Restaurant Quatre Bras is centraal gelegen in Best, vlakbij de afslag van de A2. Als restaurant bij de A2 bieden wij uitstekende lunches en diners in een sfeervolle setting. Ons restaurant is hiermee een ideale ontmoetingsplaats voor zakelijke afspraken, of een ontspannen plaats om even uit te rusten van een lange autorit.

Ons restaurant biedt voldoende gratis parkeerplaatsen, deze bevinden zich zowel voor als achter ons restaurant.

Het meest veelzijdige restaurant in Best

Bij Quatre Bras bieden wij voor ieder wat wils. U kunt bij ons genieten van een hoogstaand diner voor een uitzonderlijk goede prijs, maar ook voor een uitgebreide lunch of brunch kunt u altijd bij ons terecht. Ons restaurant is van dinsdag t/m zaterdag vanaf 12:00 geopend.

In onze brasserie kunt u ontspannen met een lunch, diner of borrel. En als u voor een grotere groep mensen een verjaardag, bruiloft, personeelsfeest, receptie of zakelijk event wilt organiseren, staat onze onlangs vernieuwde zaal tot uw beschikking. In onze prachtig ingerichte zaal kunnen we tot 400 gasten ontvangen.

De sfeer wordt hierbij gezet door smaakvolle LED-verlichting en een grote kroonluchter in de danszaal. Door de meest moderne licht- en geluidstechnieken is Quatre Bras de meest stijlvolle en unieke gelegenheid in Brabant.

Reserveer bij Quatre Bras