Werken bij Quatre Bras

Dit is Quatre Bras:

Quatre Bras staat bekend om haar culinaire wereldse gerechten, uitstekende bediening, gemoedelijke sfeer en perfecte locatie nabij de A2.

In het restaurant serveren we Frans-Mediterraanse gerechten met een Oosters tintje. Dit kan variëren van een broodje voor de lunch, tot een 5-gangen diner met bijpassende wijnen. Je werkt samen met gastvrouw en eigenaresse Sophie van Genugten en Maître en hoofd Sommelier Coen Meerhoff en Niels Ossevoort als Chef kok. 

Quatre Bras beschikt buiten het restaurant over een unieke zaal waar feesten, zakelijke evenementen en condoleances tot in de puntjes geregeld worden. De moderne uitstraling van de zaal met haar LED-verlichting spreekt een groot publiek aan en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dit zijn je arbeidsvoorwaarden: 

Bij ons is het goed georganiseerd. Je krijgt je loon altijd op tijd uitbetaald en werk je een keer langer omdat het druk is geweest, dan krijg je overuren ook uitbetaald. We durven af te wijken van de lonen van de horeca CAO en hebben regelmatig evaluatiegesprekken. Sowieso wordt je loon eens per jaar doorgenomen. Maar 7 dagen in de week geopend, 7 dagen werken? Nee, we vinden een work-life-balance uiterst belangrijk waardoor wij ook een 4-daagse werkweek aanbieden. Zo kun je dus ook in het weekend een dag vrij zijn en leuke dingen plannen met je geliefde, familie of vrienden. 

Persoonlijke groei en aandacht vinden wij heel erg belangrijk. We organiseren trainingen op het gebied van wijn, food en cocktails. Ook kun je een expert worden in datgene wat jij leuk vindt om te doen en krijg je van ons de ruimte om hierin te ontwikkelen. 

Ook echt een pré (als je het vraagt aan ons team) is het werken in een gloednieuwe keuken met de nieuwste apparatuur!

Hierbij enkele voorbeelden: Onze maitre Coen is elke donderdag, zondag en maandag vrij en gaat dan leuke dingen doen in zijn privé leven. Onze eerste medewerker bediening Charlotte krijgt een wijncursus SDEN 2 cadeau om haarzelf te ontwikkelen. Onze leerling bediening Jade is zich aan het specialiseren in cocktails. Alle medewerkers in de keuken bedenken mee de menukaart en er is veel ruimte om zelf te experimenteren met smaken. Daarnaast werken sommigen 4 dagen en sommigen 5 dagen en krijgen hun overuren uitbetaald. 

Onze gezelligheidsfactor!

We hebben een sterk en stabiel team gebouwd. Wij staan open voor jouw ideeën en wij willen je alles leren. Elke dag sluiten we samen af en doen we een sluitdrankje. In oktober 2021 staat het personeelsfeest gepland (waar nog lang over nagepraat wordt). Kijk bij 'Meet the team' en zie wie er bij ons werken. Ons team gaat regelmatig op stap, borrelen of uit eten. Kortom, geld verdienen op een gezellige manier, doorgroeimogelijkheden en in overleg je werktijden bepalen voor de perfecte work-life-balance!

Klinkt je dit aantrekkelijk en wil jij tot het leukste team van Best horen? Kijk dan snel of er een vacature voor je beschikbaar is! 

We need you:

Wie zoeken wij

Je bent een fanaat op gebied van eten, hebt een liefde voor pure en echte producten en weet deze met de nodige kennis en kunde te bereiden. Jouw mooiste avond komt tot uiting als de bediening de enthousiaste reacties van de gasten komt vertellen! Je krijgt een adrenalinestoot van drukte en stress, je werkt graag samen en je hebt werkervaring in een soortgelijke omgeving. Je denkt actief mee over de ontwikkeling van menu’s en volgt culinaire trends.

Wie hebben wij nodig

  • Je bent gemotiveerd en een echte teamplayer
  • Je bent flexibel, stressbestendig, initiatiefrijk en hebt een verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je weet jouw beleving voor eten te vertalen naar mooie gerechten
  • Enige ervaring in soortgelijke restaurants

Wat bieden wij jou

  • Een mooie plek om te werken, namelijk een gloednieuwe Rubbens keuken met de nieuwste apparatuur waardoor jij je kan bezig houden met creativiteit en smaken en de mooiste gerechten op het bord kan maken. De keuken is o.a. uitgerust met een thermoblender, ijsmachine, shockvriezer en 2 ovens van Rational. Het schoonmaken van de keuken is in een mum van tijd gebeurd!

  • Je bent dus nooit laat thuis en na je werk zou je zelfs nog naar een feestje kunnen!
  • Je loon is altijd stipt op tijd, een 4 daagse werkweek + overuren worden uitbetaald.
  • Een veelzijdige werkplek in een succesvol en dynamisch bedrijf (Quatre Bras is een begrip in de regio en stabiel bedrijf)
  • Samenwerken met gezellige, hardwerkende collega’s
  • Altijd aandacht voor jouw ontwikkeling en creativiteit

Loonindicatie: €1.850 - €2.100 bruto per maand (38-urencontract) excl vakantiegeld, fooi, overuren, cursussen en reiskosten.

Interesse:
Stuur ons een email met je CV naar keuken@quatrebras.nl of whatsapp naar Sophie [eigenaar]: 0610445217

Wie zoeken wij

Je staat in de keuken ter ondersteuning van je collega's en werkt gerechten en desserts af. Je bent de helpende hand tijdens de voorbereidingen, maar ook tijdens het servies. Je leert veel in de keuken en wordt door iedereen begeleidt.

 Wie hebben we nodig

  • Je bent gemotiveerd
  • Je bent leergierig en toont interesse in onze gerechten
  • Je bent flexibel, stressbestendig en initiatiefrijk
  • Beschikbaar in weekenden

Wat bieden we jou

  • Maandelijks wordt de fooi verdeeld
    Vakantiegeld van 8% en vakantiedagen uitbetaald 10% bovenop je loon elke maand!
  • Werkdagen in overleg
  • Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Een gloednieuwe Rubbens keuken met de nieuwste apparatuur
  • Regelmatig borrels of personeelsfeesten
  • Een veelzijdige werkplek in een succesvol en dynamisch bedrijf
  • Samenwerken met gezellige, hardwerkende collega’s
  • Altijd aandacht voor jouw ontwikkeling en creativiteit
  • Doorgroeimogelijkheden

Heb je interesse
Bel/mail/whats app: 
0499-371450 / 06-10445217 / sophie@quatrebras.nl / keuken@quatrebras.nl

Wie zoeken wij

Je leert ontzettend veel van onze koks die hun sporen hebben verdiend! Je wordt ingewerkt als volwaardige kracht en krijgt veel verantwoordelijkheden. Je leert zelfstandig te werken en je kijkt mee bij de warme kant om te leren hoe hoofdgerechten worden gemaakt. Wij hebben een restaurant met een fine dining stijl, maar ook een zaal waar grote groepen komen. Zo wordt je heel breed opgeleid en wanneer je klaar bent met je stagejaar, ben jij helemaal klaar om als zelfstandig kok aan het werk te gaan!

Wie hebben we nodig

  • Flexibele en energieke instelling
  • Doorzettingsvermogen; je geeft niet snel op
  • Leergierig; je toont interesse 
  • Een echte teamplayer en gemakkelijk in communicatie
  • Bezig met de koksopleiding niveau 2, 3 of 4
  • 32 uur per week beschikbaar

Wat bieden we jou

  • Goed salaris, maandelijkse fooi, overuren worden uitbetaald en 8% vakantietoeslag!
  • Een mooie plek om te werken, namelijk een gloednieuwe Rubbens keuken met de nieuwste apparatuur waardoor jij je kan bezig houden met creativiteit en smaken en de mooiste gerechten op het bord kan maken. De keuken is o.a. uitgerust met een thermoblender, ijsmachine, shockvriezer en 2 ovens van Rational. Het schoonmaken van de keuken is in een mum van tijd gebeurd!
    Je bent dus nooit laat thuis en na je werk zou je zelfs nog naar een feestje kunnen!
  • Je loon is altijd stipt op tijd, een 4 daagse werkweek + overuren worden uitbetaald.
  • Borrels en personeelsfeesten
  • Een gloednieuwe Rubbens keuken met de nieuwste apparatuur om te werken
  • Een veelzijdige werkplek in een succesvol en dynamisch bedrijf (Quatre Bras is een begrip in de regio en stabiel bedrijf)
  • Het beste leren van onze top chefs!
  • Samenwerken met gezellige collega’s
  • Altijd aandacht voor jouw ontwikkeling en creativiteit
  • Doorgroeimogelijkheden

Heb je interesse

Stuur ons een email met je CV naar keuken@quatrebras.nl of whatsapp naar Sophie [eigenaar]: 0610445217

 

Wie zoeken wij

Je maakt onderdeel uit van ons ambitieuze team dat door oog voor detail en persoonlijke aandacht onze gasten een onvergetelijke avond bezorgt. Je wordt ingewerkt door onze maitre sommelier. Je leert alles over wijnen, koffie's, kazen, food, sterke dranken etc. Jij bent de gastheer of gastvrouw die door ervaring en vakkennis in staat is om onze gasten volledig in de watten te leggen. Je staat in direct contact met de gasten en door jouw natuurlijke uitstraling en gastvrijheid zorg je ervoor dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring beleven.

Wie hebben we nodig

  • Je hebt een grote glimlach, gasten worden blij als ze jou zien
  • Je kan je goed inleven in de gast en houdt wel van een praatje
  • Gedreven en leergierig
  • Representatief en hoffelijk
  • Een enthousiaste en positieve houding
  • Teamplayer en houdt van gezelligheid

Wat bieden wij je

  • Een goed salaris, overuren worden uitbetaald, elke maand krijg je fooi en 8% vakantietoeslag.
  • Een veelzijdige werkplek in een succesvol en dynamisch bedrijf
  • Samenwerken met gezellige, hardwerkende collega’s
  • Altijd aandacht voor jouw ontwikkeling en creativiteit
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met behulp van trainingen die worden vergoed door ons
  • Doorgroeimogelijkheden
  • De leukste gasten

Heb je interesse
Stuur je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar management@quatrebras.nl t.a.v. Coen Meerhoff. of stuur een whatsapp naar 06-10445217

Wie zoeken wij

Je wordt manager over al het servies en bestek. Het lijkt misschien niet zo, maar de afwas is de belangrijkste afdeling van het restaurant en de keuken. Zonder blinkende vaat is er geen beginnen aan. Dankzij jou hebben je collega’s altijd blinkend schone borden, glazen, servies en pannen.

Wie hebben wij nodig

  • Jong, flexibel en hardwerkend
  • Leergierig; je toont interesse in je werk
  • Doorzettingsvermogen
  • Een enthousiaste en positieve houding
  • Teamplayer

Wat krijg je ervoor terug

  • Maandelijks wordt de fooi verdeeld
  • Vakantiegeld van 8% en vakantiedagen uitbetaald 10% bovenop je loon elke maand!
  • Werkdagen in overleg
  • Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Een gloednieuwe Rubbens keuken met de nieuwste apparatuur
  • Regelmatig borrels of personeelsfeesten
  • Een veelzijdige werkplek in een succesvol en dynamisch bedrijf
  • Samenwerken met gezellige, hardwerkende collega’s
  • Altijd aandacht voor jouw ontwikkeling en creativiteit
  • Doorgroeimogelijkheden in de keuken of in de bediening

Heb je interesse
Stuur een mail naar sophie@quatrebras.nl of whats-app naar 0610445217

Quatre Bras heeft een restaurant dat zeven dagen in de week open is voor lunch en diner. Daarnaast heeft Quatre Bras ook een zaal waar evenementen, feesten, borrels, vergaderingen en nog veel meer activiteiten worden georganiseerd.

Functieomschrijving

Je ondersteunt en assisteert de Maitre en bedrijfsleider waar nodig. Als assistent ben je verantwoordelijk voor het (mede)aansturen van de medewerkers. Jij instrueert, motiveert jouw medewerkers, zodat zij het beste uit zichzelf halen en onze gasten tevreden zijn en blijven. Je hebt goed overzicht over het geheel. Je ziet knelpunten en lost deze op. 


Checklist van jouw kwaliteiten

  • Een enthousiaste en positieve houding
  • Teamplayer
  • Interesse in wijn en spijs
  • Je beschikt over goede leidinggevende capaciteiten, maar aarzelt niet om zelf het goede voorbeeld te geven.

Wat krijg je ervoor terug

  • Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Een veelzijdige werkplek in een succesvol en dynamisch bedrijf
  • Samenwerken met gezellige, hardwerkende collega’s
  • Altijd aandacht voor jouw ontwikkeling en creativiteit
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met behulp van trainingen
  • De leukste gasten


Heb je interesse
Stuur je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar sophie@quatrebras.nl t.a.v. Sophie van Genugten. Bekijk voor meer informatie onze website www.quatrebras.nl

Quatre Bras heeft een restaurant dat zeven dagen in de week open is voor lunch en diner. Daarnaast heeft Quatre Bras ook een zaal waar evenementen, feesten, borrels, vergaderingen en nog veel meer activiteiten worden georganiseerd.

Functieomschrijving

Je maakt onderdeel uit van ons ambitieuze team dat door oog voor detail en persoonlijke aandacht onze gasten een onvergetelijke avond bezorgt. Jij bent de gastheer of gastvrouw die door ervaring en vakkennis in staat is om onze gasten volledig in de watten te leggen. Je staat in direct contact met de gasten en door jouw natuurlijke uitstraling en gastvrijheid zorg je ervoor dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring beleven.

Horeca werkervaring is een pre.

Checklist van jouw kwaliteiten

  • Je hebt een grote glimlach, gasten worden blij als ze jou zien
  • Je kan je goed inleven in de gast en houdt wel van een praatje
  • Gedreven
  • Een enthousiaste en positieve houding
  • Teamplayer

Wat krijg je ervoor terug

  • Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Een veelzijdige werkplek in een succesvol en dynamisch bedrijf
  • Samenwerken met gezellige, hardwerkende collega’s
  • Altijd aandacht voor jouw ontwikkeling en creativiteit
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met behulp van trainingen
  • Doorgroeimogelijkheden
  • De leukste gasten

Heb je interesse
Stuur je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar sophie@quatrebras.nl t.a.v. Sophie van Genugten. Bekijk voor meer informatie onze website www.quatrebras.nl

 

 

 

Quatre Bras heeft een restaurant dat zeven dagen in de week open is voor lunch en diner. Daarnaast heeft Quatre Bras ook een zaal waar evenementen, feesten, borrels, vergaderingen en nog veel meer activiteiten worden georganiseerd. Op de afdeling werk je nauw samen met de bedrijfsleider en zal je ook samenwerken met de restaurantmanager en de chef kok.

Wat doe je als stagiair(e) marketing, pr en events

  • Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen
  • Je schrijft teksten voor PR-materiaal
  • Je levert content aan en houdt de website up-to-date
  • Je werkt offertes uit van partijen in de zaal
  • Je geeft input voor de ontwikkeling van artwork (flyers, brochures, advertenties etc.)
  • Je geeft input voor het marketing- en communicatieplan
  • Je verzorgt e-mailmarketing
  • Je biedt ondersteuning bij sales acties

Dit betreft een meewerkstage, geen snuffel of afstudeerstage.

Wat verwachten wij van een stagiair(e) Marketing & PR

  • Je volgt een relevante opleiding op MBO- of HBO niveau (Event/Marketing/Communicatie)
  • Je bent pro-actief, creatief en hebt geen ‘negen tot vijf’ mentaliteit
  • Je bent commercieel, stressbestendig en een echte relatiebouwer, je hebt tact en overredingskracht
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Je bent fulltime beschikbaar voor ten minste 5 maanden.

Wat krijg je er voor terug
Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende stage in een succesvol en dynamisch bedrijf. Tijdens je stage word je begeleid door specialisten in het vakgebied. De standplaats van je stage is in Best.

Heb je interesse
Stuur je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar sophie@quatrebras.nl t.a.v. Sophie van Genugten. Bekijk voor meer informatie onze website www.quatrebras.nl

Wil jij werkzaam zijn bij Quatre Bras in de keuken, zaal, bediening of kantoor? En ben jij degene die het verschil maakt? Stuur dan je motivatie en CV naar sophie@quatrebras.nl en dan nemen wij contact met je op.