Afscheidsreceptie in Best

Restaurant Quatre Bras biedt ruimte voor persoonlijke ontmoetingen rondom overlijden, afscheid en herdenken. Wij ondersteunen u graag bij het organiseren van een intieme afscheidsreceptie in Best. Dit geeft u de mogelijkheid om het afscheid of de herdenking vorm te geven op een manier die bij u past, en die recht doet aan uw overleden dierbare.

De sfeervolle ruimte bij Quatre Bras is geschikt voor alle bijeenkomsten rondom het overlijden van een naaste. U kunt er een herdenkingsdienst of uitvaartplechtigheid houden, een afscheidsceremonie organiseren, maar u kunt er natuurlijk ook de condoleancebijeenkomst na afloop van een begrafenis of crematie houden. In onze zaal zijn eindeloze mogelijkheden te creëren.

Afscheid nemen op uw eigen manier

Standaard bijeenkomsten en arrangementen kennen we bij Quatre Bras niet. Met respect voor de overledene en uw persoonlijke wensen krijgt elke uitvaartdienst, afscheidsceremonie of afscheidsreceptie in Best op een persoonlijke manier gestalte. U kunt bij ons terecht voor al uw wensen voor zowel de uitvaartdienst als de aansluitende bijeenkomst.

Catering bij de uitvaart of afscheidsreceptie in Best

Quatre Bras biedt u uitgebreide mogelijkheden op het gebied van catering bij een uitvaart of afscheidsceremonie. Van een kop koffie of thee met ‘iets lekkers’ na de uitvaart, tot een uitgebreid koud- of warm buffet met alcoholische dranken. Maar ook een besloten diner voor de directe familieleden kan worden georganiseerd. Hiermee geven we u slechts een idee van ons mogelijkheden, want de catering bij een uitvaart heeft bij ons een bijzonder persoonlijk karakter.

Audio visuele ondersteuning bij een uitvaart

Bij Quatre Bras kunnen wij ook ondersteunen met de audiovisuele technieken die bijdragen aan een persoonlijk afscheid van een dierbare. Op verzoek kunnen wij speciale apparatuur ter beschikking stellen, zoals een piano of de benodigde apparatuur voor videoconferencing. Met videoconferencing kan iemand die niet in de gelegenheid is om de uitvaart bij te wonen de ceremonie toch volgen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de uitvaart vast te laten leggen door een professionele fotograaf of cameraman.