Menukaarten

BUSINESSLUNCH

 
Wisselend 2-gangenmenu met koffie naar keuze met huisgemaakte friandises 33.5 

BROOD ENZO

 
Carpaccio van rund / truffelmayonaise / pijnboompitten / Parmezaanse kaas
supplement ganzenleverkrullen

12.5 

6

Twee garnalenkroketten / gegrild brood / citroenmayonaise / salade / gerookte zalm

15 

Broodje pulled pork / smokey bbq saus / koolsla

17 

Clubsandwich met kip 'mexican style' / avocado / bacon / ei / nacho / guacamole 14 
Clubsandwich met krabsalade en zalm / komkommer / ei / citroenmayonaise 14
Twee bourgoundische kroketten / salade / mosterdmayonaise 9.75
Mozzarella en avocado frites / gerookte cocktailmayonaise / salade met pompoen 13
Tosti 2.0 a la croque monsieur / ham / kaas / duizend eilandendressing 6.75
12 uurtje / mini bagel met kruidenkaas en gerookte zalm / mini sandwich carpaccio / garnalenkroket / kopje kerriesoep 15
Focaccia warme geitenkaas / tijm-honing / little gem / rucola / pijnboompitten 11
3 gebakken eitjes / ham / kaas / spek 10
Sashimi / zalm / tonijn / soja / wasabi / gember / wakame salade 18.5

SOEPEN

 
Kerriesoep / appel / bieslook 7.75
Broccolisoep / katenspek / roggebrood 8.75
Rode linzensoep / kabeljauw rilette / zure room 8.75

SALADES

 
Bizarre / kip / kerrie / soja / aardbeien / pijnboompitten / aardbeiendressing 16

Caesar / Parmezaanse kaas / olijven / ei 
keuze uit: kip, gamba, mozzarella

15

Rundercarpaccio / Parmazaanse kaas / truffelmayonaise / sla
supplement ganzenlever 6

13

Salade niçoise  / tonijn / haricots verts / zwarte olijven / ansjovis / rode ui / ei / paprika

17.75

Hollandse garnalen en gerookte zalm / salade / zoetzure appel / avocadocrème / gerookte cocktailmayonaise

18

WARME GERECHTEN

 

Clare valley hamburger / brioche / kaas / spek / tomaat / augurk / friet / sla

18

Eend / paarse zoete aardappel / witlof / snijboon / koning oesterzwam / saus van kriek

26

Coquilles en argentijnse gamba's  / open ravioli / courgette spaghetti / lamsoor / gebrande gambasaus

26

Quiche van wortel (v) / tempeh / wortel vadouvan olie / hummus van wortel

22.5
Voor meer informatie over allergenen kunt u terecht bij uw gastheer of gastvrouw, zij zullen in overleg met de chef uw menu of gerecht aanpassen naar uw wensen.  

PRE ENTRÉES

 
Oesters / rode wijnazijn / citroen / sjalotten
drie stuks  9.5  • zes stuks  18.5 • negen stuks  28
 

Pata negra 
vijftig gram 10  • honderd gram  17  • tweehonderd gram  29

 

Anna Dutch Kaviaar / aardappelblinis
tien gram 20 • twintig gram 37,5 • vijftig gram 78

 

ENTRÉES

 

Makreel / dragon / Amsterdams ui / schaaldieren espuma 

15.5

Rundercarpaccio / rucola / Parmezaanse kaas / truffelmayonaise
Keuze uit:  ganzenlever of gamba’s

15.5

Forel / zeewiermayo / zebra tomaat / zeekraal

16.5

Ceasar / parelhoen / panna cotta van lil gem / olijfcrumble / ansjoviscrème

16

Feta / paarse bloemkool / appel-komkommer gelei en zoetzuur / witte koolijs

13.5

ENTRÉES CHAUDES

 
Kerriesoep / appel / bieslook 7.75
Broccolisoep / katenspek / roggebrood 8.75
Rode linzensoep / kabeljauw rilette / zure room 8.75
Zeeduivel / sojabonencrème / mini paksoi / dashi beurre blanc 15
Buikspek / piccalilly ijs / mosterd krokant 15.5

PIECE

 
Quiche van wortel (V) / tempeh / wortel vadouvan olie / hummus van wortel 22.5

Harder / rucola dauphines / tuinbonenragout / boterbonen / matcha hollandaise

 

24
Coquilles en Argentijnse gamba's / open ravioli / courgette spaghetti / lamsoor / gebrande gambasaus 26
Visgerecht / van het chef's menu 23

Ossenhaas / hasselback aardappel / royal chestnut / bosui / cepessaus
supplement: gebakken ganzenlever

32

7.75

Kalf / sucade en zwezerik / pommes fondant / topinambur  27.5
Eend / paarse zoete aardappel / witlof / snijboon / koning oesterzwam / saus van kriek 26
Vleesgerecht / van het chef's menu 23
 

Wij geven graag allergenen informatie.

Uw gastheer of gastvrouw zal in overleg met de chef uw menu of gerecht aanpassen naar uw wensen.

 

 

Desserts

 

DAME BLANCHE
Chocolade sponscake / chocolade saus / vanilleroomijs / witte chocoladepoeder

9.75

PISTACHE LOVE
Pistache financier / pistache mousse / karamelroomijs / sinaasappel compote 

9.75

MOVIE TIME

Popcorn mousse / mars roomijs / popcorn marsmello

9.75

FRIANDISES

Huisgemaakte zoete lekkernij

6

DESSERT VAN HET MENU

9

 

Fromage

 

 

 

We serveren er sinaasappel citroengras compote, groentestoop en een sinaasappel muffin bij.

 

 

Wijnen

     

Mousserende wijnen:

Per glas: Per fles:

Honor-Brut, Macabeo-Parillada-Xarel-lo,
D.O. Cava

6.95 33.5

Honor-Rosado, Trepat, D.O. Cava

6.95 33.5

Witte wijnen:

   

Mavida, Chardonnay, Maipo Valley, Chili

4.5 22.5

Landskroon Sauvignon Blanc, Paarl, Zuid-Afrika

4.25 21.5

Dissegna, Pinot Grigio Bio, Dissegna, Veneto, Italië

6.5 32.5

Valdelaguna, Verdejo, Rueda, Spanje

6.5 31.5
Boschendal, Chardonnay, Franschoek, Zuid-Afrika 7.5 39.5

Rosé wijnen:

   
Blush, Pinot Grigio, Vinicola Sartori, Italië 4.5 22.5 

Rode wijnen:

   

Chiloé, Cabernet Sauvignon, Chili

4.5 22.5

Guy Allion, Pinot Noir, Touraine, Frankrijk

6.75 32.5
Bodega Sottano, Clasico Merlot, Mendosa, Argentinië 7 33.5

Casa Silva - Reserva Cuvée, Carmenere, Colchagua Valley, Chili

7.25 34

Coto de Imaz - Reserva, Tempranillo, Rioja, Spanje

8.25 42.5

 

Witte wijnen:

Per fles:

Cuveé Clémence, Sauvignon Blanc, Bordeaux, Frankrijk

32.5

Boschendal, Sauvignon Blanc, Franschoek, Zuid-Afrika

37.5

Pfaffl Vom Haus, Grüner Veltliner, Oostenrijk

36

Grand Noir, Viognier, Pays d'Oc, Frankrijk

32.5

Lanzerac, Chardonnay, Stellenbosch, Zuid-Afrika

39.5

Sancerre - Domaine Curot, Sauvignon Blanc, Loire, Frankrijk

52.5

Bodega Sucesores, Albarino, Rias Biaxas, Spanje

42.5

Quinta 5th Generation, Colchagua Valley, Chili

54.5 

Vie di Romans, Pinot Grigio, Friuli Isonzo - D.O.C., Italië

67.5

Meursailt - Domaine J.M. Bouzerau, Chardonnay, Bourgogne, Frankrijk 85
Ossian, Verdejo, Castilla y  Leon, Spanje 75
Chassagne - Montrachet Blanc - Premier Cru - Les Champs - Gain Domaine Vincent et Francois Jouard, Chardonnay, Bourgogne, Frankrijk  105

 

Rode wijnen:

 

Barbera d'Alba, Prunotto, Barbera, Piemonte, Italië

37.5

Valpolicella Ripasso Superiore Giarola, Veneto, Italië

39.5

Chakalaka Spicy Route, Zuid-Afrika

49.5

Malbec Atamisque, Malbec, Mendoza, Argentinië

48

Pommerol Chateau Vieux Cardinal, Merlot, Cabernet Franc Bordeaux, Frankrijk

49.5

Finca La Emparatriz - Crianza, Tempranillo, Rioja, Spanje

34.5

Amarone della Valpolicella - Brigaldara De Cavolo, Corvina - Corvinone - Rondinella Valpolicella - Italië

67.5

Microterroir - Casa Silva, Carménère, Colchagua Valley, Chili

75

Black Stallion, Cabernet Sauvignon, Napa Valley, U.S.A.

75

Aalto, Tempranillo, Ribera del Duero, Spanje

85
Aalto P.S., Tempranillo, Ribera del Duero, Spanje  170

 

Mousserende wijnen:

 

Champagne:

 
Ellner 0.375 cl 32.5
Ellner 0.75 cl 65
Ruinart Blanc de Blancs 107.5
Ruinart Rosé 105

Cava:

 
Kripta, Grand Reserva 142.5

Rose wijnen:

 
Estadon 38.5
Domaine Ott 70

Dessert wijnen:

Per

fles:

Muscat Riversalta 32.5
La Giarola Monte 40 44.5
Gewürztraminer Casa Silva 31.5
Sauternes, Chateau Lauvignac                                       40

 

FINGERFOOD & BITES

 
Appeltaart / slagroom

4.25

Oester / rode wijnazijn / sjalot / citroen (3 stuks) 9.5
Pata negra (50 gram) 10
Portie olijven 4
Chorizo kroketjes / cocktailsaus (3) 4.5
Kerrie masala kroketjes (3) 4.5
Bourgondische bitterballen / fijne mosterd (8) 6.75
Pata negra / sec / 100 gram 17
Gamba's / knoflookolie / knoflookmayonaise (6) 9.75
Kaasplankje / 7 soorten /  13
Krokante kip / chilimayonaise (8) 6.5
Mini broodjes / truffelmayonaise 7.75

PLANKEN

 
Meat & cheese platter
met o.a. kaas, charcuterrie, bitterballen, krokante kip, 
18.5

Bienvenue chez nous! Een bijzonder warm welkom bij Restaurant Quatre Bras. Onze menukaart wordt met regelmaat vernieuwd, en blijft u zo verrassen met alle verschillende gerechten en smaakcombinaties die ons restaurant te bieden heeft. Een echte aanrader zijn onze surprise menu’s, vers bereid door onze keuken brigade onder leiding van Frank Snoek. Er wordt een prachtige samenstelling gemaakt van verse streekproducten, en de meest interessante smaaksensaties passeren de revue. Wij hopen dat u ultiem gaat genieten van de culinaire beleving die ons restaurant u te bieden heeft. Bon apétit!

Cordialement, Sophie van Genugten

Speciaal dank voor mijn team