Babyborrel in Best

Steeds meer jonge ouders kiezen ervoor om een babyborrel te organiseren na de geboorte van hun kind. Hiermee worden de eindeloze kraamvisites voorkomen en wordt de komst van een nieuw kindje extra feestelijk. Bij Quatre Bras kunt u terecht voor de best verzorgde babyborrel in Best.

Of u nu voor 30 of voor 400 gasten een babyborrel wilt organiseren, bij Quatre Bras bieden we altijd een passende oplossing op maat. In onze geheel vernieuwde feestzaal met stijlvolle LED –verlichting, gigantische kroonluchter en moderne licht- en geluidsapparatuur kunt u een spetterend feest voor een grote groep geven. In onze brasserie kunt u het met een kleinere groep gasten net zo feestelijk, maar ook wat rustiger houden.

De best verzorgde babyborrel in Best

Bij Restaurant Quatre Bras bent u van harte welkom om alle opties voor uw babyborrel op maat te bekijken. Zo kunt u voor een buffet, een walking dinner of hapjes kiezen en kunt u aangeven of u de zaal wil aankleden met bijvoorbeeld een roze of een blauw thema.

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met adviezen en originele ideeën om met uw babyborrel de komst van u kindje op een onvergetelijke manier voor al uw familie en vrienden te vieren.

De klanten van Quatre Bras aan het woord

Melanie: “Voor de tweede keer een babyborrel in de supermooie zaal van Quatre Bras gegeven. Veel mooie mogelijkheden en goede service. Super!”

Een centrale feestlocatie in Brabant

Restaurant Quatre Bras is centraal gelegen, vlakbij de afslagen van de snelwegen de A2, de A50 en de A58. En dat is wel zo prettig als u gasten vanuit heel Brabant of nog verder heeft uitgenodigd. Ons restaurant is makkelijk te vinden en te bereiken, en uiteraard bieden we ook voldoende parkeerplaatsen voor en achter ons restaurant. Al uw gasten kunnen hier gratis parkeren.