Relatie-event in Best

Als u een mooie gelegenheid wilt organiseren om uw waardering te uiten naar opdrachtgevers, partners of leveranciers kunt u bij Quatre Bras een relatie-event in Best geven. Ons restaurant en de zaal zijn de perfecte locatie om op een creatieve, inspirerende en strategische manier uw relaties te verdiepen.

We geven u graag een rondleiding door ons restaurant en de zaal en denken op basis van onze jarenlange ervaring met u mee om uw relatie-event tot een succes te maken.

Locatie voor een relatie-event in Best

Onze zaal is recentelijk vernieuwd. Zo zijn er smaakvolle LED-verlichting en een gigantische kroonluchter toegevoegd. Met onze moderne licht- en geluidsapparatuur kunnen we precies de sfeer creëren die u wenst. Uiteraard kunnen we ook verdere aankleding in de vorm van bedrijfskleuren en logo’s toevoegen.

In onze zaal kunnen we tot 400 gasten ontvangen en we kunnen ook een buffet, walking dinner of hapjes verzorgen. Deze gerechten worden allemaal in onze eigen keuken bereid, want kwaliteit staat bij Quatre Bras voorop.

Relatie-event bij de A2

Als u een relatie-event voor uw opdrachtgevers, partners of leveranciers geeft, is het wel zo prettig als de locatie van uw event makkelijk te bereiken is. En ook op dat gebied zit u goed bij Quatre Bras. Ons restaurant ligt vlakbij de afslagen van de snelwegen de A2, de A58 en de A50, zodat uw gasten uw event zonder problemen kunnen bezoeken.

Uiteraard zijn er ook voldoende gratis parkeerplaatsen voor en achter ons restaurant. Vraag eens naar ons speciale BOB-arrangement, zodat ook de gasten die aan het einde van de avond achter het stuur gaan zitten van een fijne en smaakvolle avond kunnen genieten!