Lunch in Best 

Heeft u zin in een uitgebreide lunch in Best? Kom dan naar het centraal gelegen restaurant Quatre Bras. Wij zijn vijf dagen per week geopend voor een heerlijke lunch of uitgebreide brunch. Onze keuken is van donderdag t/m zondag open vanaf 12:00 en is onze lunchkaart beschikbaar tot 15:00.

De specialiteiten van Quatre Bras op het gebied van lunchen is gezond lunchen en zakelijk lunchen. Daarnaast is het ook mogelijk om met een grotere groep van onze lunchkaart te komen genieten. 

Lunch bij de A2

Restaurant Quatre Bras ligt vlakbij de snelweg de A2. U kunt daarom makkelijk uw autorit onderbreken voor een lunch bij de A2 of bij ons afspreken met zakelijke relaties.  Zowel voor als achter ons restaurant is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Zakelijke lunch in Best

In onze brasserie serveren we een lunchkaart met onder andere broodjes, soepen, salades en warme gerechten.  In ons restaurant kunt u lunchen met onze uitgebreide dinerkaart, of van een zakelijke lunch genieten met onze business lunch.

De business lunch is een dagelijks wisselend 2-gangenmenu met koffie of thee en huisgemaakte friandises.

Bekijk hier onze menukaart 

Lunch arrangementen in Best

Restaurant Quatre Bras is erg geschikt voor lunch arrangementen voor grote groepen. In onze geheel vernieuwde zaal kunnen we namelijk tot 400 mensen ontvangen voor feestelijke lunch arrangementen in Best.

Met onze sfeervolle LED verlichting, een gigantische kroonluchter in de danszaal en de meest moderne licht- en geluidstechnieken heeft u bij restaurant Quatre Bras een lunch arrangement in de meest stijlvolle en unieke gelegenheid in Brabant.

Uiteraard kunt u ook in ons prachtige restaurant dineren. Bij goed weer vindt de ontvangst plaats op ons smaakvol ingerichte terras. In de avond wordt ons restaurant omgetoverd tot een intiem paleis met knusse verlichting, kaarsen en fakkels.

 Reserveren