Huwelijksjubileum in Best

Of u nu 12½, 25, 40, 50 of 60 jaar getrouwd bent, een huwelijksjubileum kunt u niet zomaar voorbij laten gaan. Kies daarom voor een feestelijk en stijlvol huwelijksjubileum in Best. Bij restaurant Quatre Bras helpen wij u graag om uw jubileum helemaal volgens uw wensen te laten verlopen.

Het mooiste huwelijksjubileum in Best

De geheel vernieuwde zaal van restaurant Quatre Bras kan tot 400 gasten ontvangen en staat tijdens uw huwelijksjubileum geheel tot uw beschikking. Met de stijlvolle LED-verlichting, de gigantische kroonluchter boven de danszaal en de moderne licht- en geluidstechnieken bent u ervan verzekerd dat uw een prachtige avond in een van de meest unieke locaties van Brabant zult beleven.

Voor uw feest kunt u kiezen voor een buffet, een walking dinner of hapjes. Deze worden allemaal vers in onze eigen keuken gemaakt. Standaardpakketten hebben we niet, u kunt zelf aangeven wat u graag wilt. Zo kunt u voorafgaand aan uw feest ook heerlijk dineren in ons restaurant.

De klanten van Quatre Bras aan het woord

Lucy: “Bij de voorbereidingen van ons feest zijn we uitstekend geholpen met het samenstellen van het buffet, de ontvangst van onze gasten en de inrichting van de zaal. Het buffet was heerlijk en de bediening was perfect. We hebben mede hierdoor een geweldig feest gehad"

Een centrale locatie voor uw huwelijksjubileum

Restaurant Quatre Bras ligt vlakbij de afslagen van de A2, de A50 en de A58. Dus ook als u gasten uit heeft genodigd die van verder weg moeten komen, zijn we makkelijk te bereiken. Uiteraard bieden wij ook voldoende gratis parkeerplaatsen.