Diner in Best

Bij Restaurant Quatre Bras kunt u genieten van een heerlijk diner in Best. Ons restaurant is van donderdag t/m zaterdag geopend voor een uitgebreid diner of een borrel. De specialiteiten van Quatre Bras zijn gezond dineren en zakelijk dineren.

Quatre Bras in Best is ook erg geschikt voor het verzorgen van diners voor grotere groepen. Zo staat er in ons restaurant een grote ronde tafel voor 7 tot 10 personen. En in onze zaal kunnen we groepen tot 400 mensen ontvangen voor een feestelijk diner.

Diner bij de A2

Restaurant Quatre Bras is centraal gelegen in Best, vlakbij de snelweg de A2. Hierdoor is ons restaurant eenvoudig bereikbaar voor een diner bij de A2 en een ideale ontmoetingsplaats voor zakelijke afspraken. Uiteraard biedt ons restaurant voldoende gratis parkeerplaatsen. Deze bevinden zich zowel voor als achter ons restaurant.

Zakelijk diner in Best

In ons restaurant kunt u uitstekend zakelijk dineren. Quatre Bras heeft een Frans mediterraanse keuken met oosterse invloeden. Dit houdt in dat wij klassieke gerechten met een moderne twist serveren.

Voor een zakelijk diner in Best biedt Quatre Bras een 3-, 4-, of 5-gangen verrassingsmenu en een menukaart met à la carte gerechten. Wij bieden seizoensgebonden producten en dus ook gevarieerde gerechten. Ook houden we rekening met vegetarische of zwangere gasten, allergieën en dieetwensen.

Bekijk hier onze menukaart 

Diner arrangementen

Restaurant Quatre Bras biedt ook diner arrangementen in Best. In onze recentelijk vernieuwde zaal kunnen wij tot 400 gasten ontvangen voor een feestelijk diner. De sfeer wordt hierbij gezet door smaakvolle LED-verlichting en een grote kroonluchter in de danszaal. Door de meest moderne licht- en geluidstechnieken geniet u van een gastronomisch diner in de meest stijlvolle en unieke gelegenheid in Brabant. 

 Reserveren