Bedrijfsfeest in Best

Wilt u een bedrijfsfeest in Best organiseren waar uw collega’s nog lang over na zullen praten? Wilt u een bedrijfsfeest organiseren dat anders is dan alle andere bedrijfsfeesten? Dan is Quatre Bras de perfecte locatie voor u.

Een goed bedrijfsfeest waarbij werknemers zichzelf van een andere kant laten zien is goed voor de sfeer in het bedrijf. Bovendien zorgt een ontspannen feest ook voor een hogere productiviteit. Het is dus niet zomaar een feest, het is een investering in uw bedrijf. Bij Quatre Bras geven we u graag een rondleiding door onze zaal. Daarnaast denken we op basis van onze jarenlange ervaring met u mee om uw bedrijfsfeest onvergetelijk te maken.

Bedrijfsfeest in Best

Stijl en smaak staan centraal bij restaurant Quatre Bras, en dat is terug te zien in onze prachtige feestzaal. Hier zorgen we met mooie LED-verlichting, een grote kroonluchter, een danszaal en de meest moderne licht- en geluidstechnieken dat u alle ingrediënten in huis heeft voor een schitterend bedrijfsfeest in Best.

Bedrijfsfeest bij de A2

Als uw gasten een half uur over donkere achterweggetjes of door eindeloze dorpjes moeten rijden om bij het bedrijfsfeest te komen, is dat niet prettig. Daarom ligt restaurant Quatre Bras vlakbij de afslagen van de snelwegen de A2, de A50 en de A58. En ook met het openbaar vervoer kunnen uw collega’s eenvoudig bij Quatre Bras komen.

Natuurlijk zijn er ook voldoende parkeerplaatsen voor en achter ons restaurant. Hier kunnen al uw gasten gratis parkeren. Vraag ook eens naar ons speciale BOB-arrangement, zodat ook de gasten die aan het einde van de avond achter het stuur gaan zitten van een fijne en smaakvolle avond kunnen genieten!