Congres of seminar in Best

Als u een zakelijk congres of seminar in Best wilt organiseren, is het van belang dat dit evenement u als ondernemer ook iets oplevert. Restaurant Quatre Bras weet als geen ander hoe een topprestatie wordt neerzet en biedt daarom de ideale locatie in Best.

Met een inspirerende omgeving, uitstekende faciliteiten en gedreven personeel geeft Quatre Bras u de basis om uit te kunnen blinken. Wij zetten daarbij graag een stap extra, zodat uw zakelijke bijeenkomst tot het gewenste resultaat leidt.

Talloze mogelijkheden voor uw congres of seminar in Best

Quatre Bras biedt u talloze mogelijkheden voor het organiseren van uw congres of seminar. Zo kunt u onze zaal afhuren, hier bieden wij ruimte aan 400 gasten. Deze zaal kan geheel naar wensen met verschillende opstellingen en indelingen worden ingericht. Daarbij heeft u ook de beschikking over bijvoorbeeld een projectiescherm en beamer.

In de pauzes van uw evenement staan onze medewerkers klaar om uw gasten te ontvangen met drankjes en hapjes. U bent van harte welkom om onze zaal te bekijken en om uw wens en mogelijkheden te bespreken. Met onze adviezen en jarenlange ervaring zult u gegarandeerd een succesvol congres of seminar in Best houden.

Centrale locatie voor een congres of seminar

Als u een congres of seminar houdt, is het van belang dat uw gekozen locatie goed bereikbaar is. Restaurant Quatre Bras ligt vlakbij de afslagen van de snelwegen de A2, de A50 en de A58. Bovendien zijn we ook vanaf het vliegveld Eindhoven Airport goed te bereiken. Zelf het treinstation van Best ligt op loopafstand van ons restaurant.

Uiteraard biedt onze locatie ook voldoende gratis parkeergelegenheid voor al uw gasten.