Nieuwjaarsborrel in Best

Het begin van het nieuwe jaar is een mooi moment om samen met collega’s terug te kijken op de successen en verbeterpunten van het afgelopen jaar. Maar het is ook een goede gelegenheid om de voornemens en doelstelling van het bedrijf voor het komende jaar te presenteren. Quatre Bras biedt daarom de perfecte locatie voor uw nieuwjaarsborrel in Best.

Of u nu een hele dag, alleen een middag of een avond samen wilt komen voor uw zakelijke nieuwjaarsborrel in Best, Quatre Bras denkt graag met u mee over de organisatie en mogelijkheden. Ongeacht de grootte van uw groep, we hebben altijd een ruimte die bij u past. We geven dan ook graag een rondleiding om de mogelijkheden te bespreken.

Feestelijke nieuwjaarsborrel in Best

Heeft u al bedacht wat de insteek van uw nieuwjaarsborrel moet worden? Het kan zijn dat u vooral de plannen voor het nieuwe jaar wilt presenteren en dat een vergaderopstelling met projectiescherm en beamer het beste bij u past. Maar het kan ook zijn dat u vooral met uw collega’s op het nieuwe jaar wilt proosten. In zo’n geval is een zaaltje met statafels en de juiste muziek het meest geschikt.

U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een koffiearrangement, een borrelarrangement, een champagnemoment of volledig maatwerk.

Nieuwjaarsborrel bij de A2

Zeker als uw nieuwjaarsborrel aan het einde van de middag of in de avond wordt gehouden, is het prettig als uw gasten na afloop makkelijk naar huis kunnen. Restaurant Quatre Bras is centraal gelegen, vlakbij de afslagen van de snelwegen de A2, de A58 en de A50. Ook het treinstation van Best bevindt zich op loopafstand van ons restaurant.

Uiteraard bieden we ook voldoende gratis parkeergelegenheid voor en achter ons restaurant.