Personeelsfeest in Best

Wilt u een personeelsfeest in Best organiseren waar uw collega’s nog lang met veel plezier aan terug zullen denken? Wilt u een personeelsfeest vieren dat net iets extra’s heeft ten opzichte van alle andere personeelsfeesten? Dan is Quatre Bras de perfecte locatie voor u.

Een goed personeelsfeest zorgt voor een betere sfeer in het bedrijf en zorgt daardoor ook voor een hogere productiviteit. Het is dus niet zomaar een feest, het is een investering in uw bedrijf. We geven u graag een rondleiding door onze zaal en denken op basis van onze jarenlange ervaring met u mee om uw personeelsfeest onvergetelijk te maken.

Personeelsfeest in Best

Stijl en smaak staan centraal bij restaurant Quatre Bras, en dat is terug te zien in onze prachtige feestzaal. Hier zorgen we met mooie LED-verlichting, een grote kroonluchter, een danszaal en de meest moderne licht- en geluidstechnieken dat u alle ingrediënten in huis heeft voor een schitterend feest.

Personeelsfeest bij de A2

Bij een personeelsfeest is het ook van belang dat alle gasten de locatie makkelijk kunnen bereiken. En ook daar is bij Quatre Bras voor gezorgd. Ons restaurant ligt vlakbij de afslagen van de snelwegen de A2, de A50 en de A58. En ook met het openbaar vervoer kunnen uw collega’s eenvoudig bij Quatre Bras komen.

Natuurlijk zijn er ook voldoende parkeerplaatsen voor en achter ons restaurant. Hier kunnen al uw gasten gratis parkeren. Vraag ook eens naar ons speciale BOB-arrangement, zodat ook de gasten die aan het einde van de avond achter het stuur gaan zitten van een fijne en smaakvolle avond kunnen genieten!