Zakelijke borrel of receptie in Best

Een inspirerende omgeving, uitstekende faciliteiten en ons gedreven personeel maken uw zakelijke borrel of receptie in Best tot een succes. Restaurant Quatre Bras zet graag een stap extra, zodat uw bijeenkomst tot het gewenste resultaat leidt.

Zakelijke borrel in Best

Een gemoedelijke borrel voor collega’s of zakelijke relaties zorgt voor een beter contact met de mensen met wie u regelmatig samenwerkt. Restaurant Quatre Bras begrijpt dat als geen ander en is daarom de beste locatie voor uw zakelijke borrel in Best. Wij bieden u een prettige sfeer, de juiste drankjes en de smakelijke hapjes om van uw zakelijke borrel een succes te maken.

Of u nu van wijn, tapbier, gemixte drankjes of juist speciaal bier houdt, alles is mogelijk. Daarnaast heeft Quatre Bras een ruim aanbod van borrelhapjes die u tussen 12:00 en 21:30 kunt bestellen.

Zakelijke receptie Best

Heeft u een jubilaris in uw bedrijf, gaat een trouwe werknemer na vele jaren trouwe dienst met pensioen of heeft uw bedrijf iets te vieren? Dit zijn allemaal goede redenen voor een zakelijke receptie in Best. Bij restaurant Quatre Bras kunt u in onze geheel vernieuwde zaal een stijlvolle receptie organiseren voor maximaal 400 gasten.

U kunt daarbij de gehele organisatie van de receptie uit handen geven, onze medewerkers zorgen ervoor dat alles volgens uw wensen verloopt.

Centrale locatie voor een zakelijke borrel of receptie in Best

Restaurant Quatre Bras is centraal gelegen voor een zakelijke borrel of receptie in Best. Onze locatie bevindt zich vlakbij de afslagen van de snelwegen de A2, de A50 en A58 en is daarmee voor iedereen makkelijk te bereiken. Zelfs het treinstation van Best bevindt zich op 15 minuten lopen van ons restaurant.

Uiteraard bieden wij ook meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons restaurant.