Vrijmibo

Graag nodigen wij u uit voor een zogeheten ‘Vrijmibo’, wat staat voor vrijdag middag borrel. Op vrijdag, na een lange werkweek zouden wij u graag ontvangen voor een netwerkborrel bij Quatre Bras onder het genot van een hapje en drankje.

Je kunt samen met je collega's stoom afblazen van de hele week. Ook is het een leuke gelegenheid om je collega's beter te leren kennen en zo het weekend in te luiden

Borrelhapjes tijdens de vrijdagmiddagborrel

U kunt van te voren met ons afspreken welke borrelhapjes u wenst, maar u kunt ze ook op de dag zelf bestellen. De drankjes zullen op nacalculatie worden genoteerd óf direct worden afgerekend door uw personeel.

Een goed begin van het weekend begint met een gezellige Vrijmibo!

Reserveren

VrijMiBo in Best, Eindhoven en omgeving

Quatre Bras heeft een restaurant en een zaal waar kleine tot grote groepen dagelijks met veel aandacht en gastvrijheid worden ontvangen. Ons restaurant is een gezellige ontmoetingsplaats in het hartje van Best om te lunchen, borrelen of te dineren.

Borrelen nabij de snelweg A2, A50 en A58 en Eindhoven Airport

Quatre Bras is strategisch gelegen naast de A2, A50 en A58 en heeft een ruime gratis parkeerplaats tegenover de deur. Het restaurant ligt net buiten de stad van Eindhoven. Het restaurant ligt in de buurt van Eindhoven Airport en is slechts op 10 minuten afstand bereikbaar met de auto. Vanuit het station in Best is het op 15 minuten loopafstand. Er is een gratis ruime parkeerplaats voor én achter het restaurant, maar ook parallel aan de A2 is er parkeergelegenheid. 

De zaal van Quatre Bras

Quatre Bras is geschikt voor grote groepen. We kunnen tot 400 personen ontvangen voor de lunch. De zaal van Quatre Bras is kort geleden compleet vernieuwd. Met prachtige LED-verlichting, een gigantische kroonluchter in de danszaal en de meest moderne licht- en geluidstechnieken heeft u een lunch in de meest stijlvolle en unieke gelegenheid van Brabant.

U kunt dineren in ons sfeervolle restaurant en met goed weer vindt de ontvangst plaats op ons prachtig ingerichte terras. In de avond verandert het restaurant in een intiem ‘paleis’ door de vele LED-lampjes, kaarsen en fakkels.