Borrelen in Best

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw (bedrijfs)borrel? Dan bent u bij restaurant Quatre Bras aan het juiste adres. Wij bieden u een sfeervolle gelegenheid om met uw vrienden, familie, collega’s of zakelijke contacten gezellig te borrelen in Best.

Of u nu van wijn, tapbier, gemixte drankjes of juist speciaal bier houdt, alles is mogelijk. Daarnaast heeft Quatre Bras een ruim aanbod van borrelhapjes die u tussen 12:00 en 21:30 kunt bestellen.

Restaurant Quatre Bras is zeven dagen per week geopend om te borrelen in Best. U bent dus ook op maandag van harte welkom om te komen borrelen. In onze gezellig ingerichte brasserie kunnen we tot 30 personen ontvangen. In onze smaakvolle zaal kunnen we een borrel voor maximaal 350 gasten verzorgen.

Borrelen bij de A2

Restaurant Quatre Bras is ook erg geschikt om te borrelen bij de A2. Ons restaurant is vlakbij de afslag Best gelegen en biedt voldoende gratis parkeerplaatsen. Deze locatie is dus ideaal als u mensen vanuit heel Brabant voor een borrel heeft uitgenodigd.

Zakelijk borrelen in Best

Een gemoedelijke borrel voor collega’s of zakelijke relaties zorgt voor een beter contact met de mensen met wie u regelmatig samenwerkt. Restaurant Quatre Bras begrijpt dat als geen ander en is daarom de beste locatie voor uw zakelijke borrel in Best. Wij bieden u een prettige sfeer, de juiste drankjes en de smakelijke hapjes om van uw zakelijke borrel een succes te maken.

Borrel arrangementen in Best

Bij restaurant Quatre Bras kunt u zowel met een kleine groep als met een grotere groep mensen terecht voor borrel arrangementen in Best. Onze onlangs vernieuwde zaal is geschikt voor 350 gasten. Door de prachtige verlichting, kroonluchter boven de danszaal en de moderne licht- en geluidstechnieken is onze zaal de meest stijlvolle gelegenheid in Brabant.

 Reserveren