Trouwfeest in Best

Voor een spetterende afsluiting van uw bruiloft bent u bij Quatre Bras aan het juiste adres. Met onze sfeervolle zaal heeft u gegarandeerd een onvergetelijk trouwfeest in Best.

In onze recentelijk vernieuwde zaal kunnen wij tot 400 gasten ontvangen voor een prachtig trouwfeest. De sfeer wordt hierbij gezet door smaakvolle LED-verlichting en een grote kroonluchter in de danszaal. Door de meest moderne licht- en geluidstechnieken geniet u samen met uw gasten van een fantastische avond in de meest stijlvolle en unieke gelegenheid in Brabant.

Alles in huis voor het mooiste trouwfeest in Best

Of u nu al precies voor ogen heeft hoe uw trouwfeest eruit moet zien of dat u zich juist nog aan het oriënteren bent, bij Quatre Bras kunt u altijd uw wensen bespreken en vragen stellen. Wij stellen alles in het werk om uw avond tot in de puntjes te verzorgen.

Daarnaast is Quatre Bras ook geschikt voor het voltrekken van de huwelijksceremonie en kunt u bij ons ook samen met uw gasten heerlijk dineren.

De klanten van Quatre Bras aan het woord

John & Angelique: “Wij hebben Quatre Bras uitgezocht om de prachtige locatie, de zeer professionele eigenaresse Sophie, het vriendelijke personeel en het eten wat voortreffelijk is. Alle wensen die wij hadden werden zonder problemen verwezenlijkt. Ook werd er goed met ons meegedacht en kwam men met ideeën waar we zelf niet eens aan gedacht hadden. Als je een heel mooi en goed geregelde bruiloft wilt hebben, zouden wij zeker Quatre Bras aanraden.”

Een centraal gelegen locatie in Best

Quatre Bras is een centraal gelegen locatie in Best. Ons restaurant ligt namelijk vlakbij de afslagen van de snelwegen de A2, de A58 en de A50. Ook kunt u zowel voor als achter ons restaurant gratis uw auto parkeren. Zelfs het treinstation van Best is met 15 minuten lopen te bereiken.