Trouwlocatie in Best

Droomt u van een sprookjesachtige trouwlocatie in Best, maar heeft u nog niets naar uw zin kunnen vinden? Kom dan eens kijken bij Quatre Bras, want wij kunnen al uw dromen waarmaken. Onze sfeervolle trouwzaal wordt met bloemen, verlichting, decoraties en muziek aan de hand van uw wensen aangekleed tot een intieme setting waar u en uw partner op een onvergetelijke manier in de echt worden verbonden.

Een unieke trouwlocatie

Bij onze prachtige trouwlocatie in Best wordt uw bruiloft gegarandeerd net zo uniek als u. Heeft u al helemaal voor ogen wat u wilt? Dan voeren wij uw plannen tot in de puntjes uit. Als u zich nog in de oriënterende fase bevindt, geven wij u graag diverse adviezen, ideeën en nieuwe inzichten om uw bruiloft naar wens te laten verlopen. 

Nadat de huwelijksceremonie is afgelopen, is het ook mogelijk om bij Quatre Bras te dineren en uw trouwfeest te houden.

De klanten van Quatre Bras aan het woord

John & Angelique: “Wij hebben Quatre Bras uitgezocht om de prachtige locatie, de zeer professionele eigenaresse Sophie, het vriendelijke personeel en het eten wat voortreffelijk is. Alle wensen die wij hadden werden zonder problemen verwezenlijkt. Ook werd er goed met ons meegedacht en kwam men met ideeën waar we zelf niet eens aan gedacht hadden. Als je een heel mooi en goed geregelde bruiloft wilt hebben, zouden wij zeker Quatre Bras aanraden.”

Een centraal gelegen trouwlocatie in Best

Quatre Bras is een centraal gelegen trouwlocatie in Best. Onze locatie ligt namelijk vlakbij de afslagen van de snelwegen de A2, de A58 en de A50. Ook kunt u zowel voor als achter ons restaurant gratis uw auto parkeren.