De 5 leukste activiteiten tijdens een babyshower

4 september 2020

Is jouw beste vriendin/schoonzus bijna uitgerekend en staat ze stiekem te trappelen om een babyshower?

Je zal denken dat alle plannen in de soep vallen, omdat er nog maar maximaal 6 mensen thuis op bezoek mogen komen.

Maar wij hebben daar de ultieme oplossing voor! Quatre Bras heeft de perfecte locatie voor jullie babyshower. Uiteraard worden de maatregelen van het RIVM in acht genomen.

We hebben verschillende arrangementen zoals een high tea, of allemaal verschillende hapjes waarbij gasten hun eigen drankje kunnen kiezen. In principe is alles mogelijk in overleg met onze “babyshower specialisten”.

Als de babyshower dan eenmaal op de planning staat kan een activiteitenprogramma natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben wij een lijst met de 5 leukste babyshower activiteiten samengesteld.

De 5 leukste spelletjes tijdens een Baby shower (coronaproof)!

1. Rompertjes & slabbetjes verven

Een creatief activiteit, wat ook nog eens een blijvende herinneringen met zich mee brengt. De rompertjes en slabbetjes kunnen geverfd worden met textielverf, of nog makkelijker; textielstiften.

2. Baby bingo

Cadeautjes ontvangen is natuurlijk superleuk, maar om de aandacht van alle gasten erbij te houden is een baby bingo nog leuker! Wat houd de baby bingo in? Elke deelnemer krijgt een bingoticket met een veld van 5 keer 5. Voordat de cadeautjes geopend worden, moeten de cadeaumanden eerst nog gevuld worden met typische babyspulletjes. Voor de eerlijkheid van het spel mag je je eigen babycadeau niet op de bingokaart opschrijven. Telkens wanneer de mommy-to-be een geschenk van de bingokaart uitpakt, wordt dit gemarkeerd. Degene die als eerste een rij van vijf op de kaart heeft afgestreept wint een leuke prijs.

3. Dagboek

Voor de mommy-to-be is het superleuk een mooie herinnering over te houden aan de babyshower. Het is dan ook erg leuk als elke gast een speciale boodschap in het dagboek schrijft voor de toekomstige baby.

4. Babyfoto’s raden

Een echte klassieker, maar toch altijd leuk. Elke gast neemt een babyfoto van zichzelf mee. Leg alle foto’s bij elkaar en raden maar!

5. Baby voorspellen

Hoe leuk is het om alle gasten een voorspelling te laten maken van de toekomstige baby? Wat word de naam, lengte, gewicht en hoe gaat de baby eruit zien… Superleuk voor de mommy and daddy-to-be om terug te lezen als het kindje eenmaal geboren is.

Ps. Denk ook even na over: budget, versieringen en uitnodigingen traject. En natuurlijk… hoe komt de ‘mother to be’ op de locatie??

Meer info? 

Meer weten, een vraag of wil je een van onze ruimtes reserveren? Neem contact met ons op via 0499-371450 of deze link.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht