Babyshower in Best

Het is helemaal hip om een babyshower voor uw zwangere vriendin, dochter of zus te organiseren. En dat is geen wonder, want het is ook ontzettend leuk om als dames onder elkaar een vrouw die in verwachting is te verrassen met een middag speciaal voor haar. Kom naar Quatre Bras en vier een unieke babyshower in Best!

De beste tijd om een babyshower te organiseren is als uw vriendin, dochter of zus zo’n 6 à 7 maanden zwanger is. Met een gezellige middag of avond vol met lekkere hapjes, gezelligheid en niet te vergeten, de cadeautjes voor de baby voelt zij zich dan echt zwanger met haar mooie dikke buik.

Mogelijkheden voor een babyshower in Best

Bij restaurant Quatre Bras is alles mogelijk bij het organiseren van een babyshower. U kunt met een kleinere groep met bijvoorbeeld de combinatie van een high tea in onze brasserie plaatsnemen. Maar u kunt ook met een grotere groep voor onze geheel vernieuwde feestzaal kiezen.

Daarbij is er ook de optie om de hele middag of avond een roze of blauw thema te geven. Maar onze medewerkers kunnen u nog veel meer ideeën en adviezen geven om uw zwangere vriendin, dochter of zus extra in het zonnetje te zetten.

Een centrale locatie in Brabant

Restaurant Quatre Bras is centraal in Brabant gelegen, het ligt vlakbij de afslagen van de snelwegen de A2, de A50 en de A58. Ons restaurant is dus voor iedereen makkelijk te bereiken. Uiteraard bieden we ook voldoende gratis parkeerplaatsen voor en achter ons restaurant. Al uw gasten kunnen hier gratis parkeren.

 

"Een onvergetelijk feest organiseren waar nog lang over nagepraat wordt is mijn uitdaging. Ik wil u laten genieten in het voortraject en natuurlijk op het feest zelf! Liefs, Sophie"

Neem contact met mij op via 0499-371450 of vul hieronder het formulier in en ik neem snel contact op.