Sophie van Genugten

Het masterbrein

Bij Sophie stroomt muziek en entertainment door haar aderen. Deze vrolijke blondine met een aanstekelijke lach zorgt ervoor dat het team optimaal kan functioneren en dat verwachtingen van gasten worden overtroffen.

Sophie groeide op in Best, op een varkenshouderij. Zelf besloot ze een andere richting te kiezen; op Hogeschool Tio in Eindhoven studeerde ze Hotel- en Eventmanagement. Ze liep stage bij de Rabobank, bij een evenementenbureau in Kaapstad (Zuid-Afrika) en bij Joop van de Ende Theaterproducties. Bij dit laatste bedrijf wilde ze eigenlijk niet weg, totdat ze er achter kwam dat ze ook bij Quatre Bras haar ei kwijt kon op het gebied van entertainment. Sophie vindt het leuk om evenementen te organiseren in de zaal van Quatre Bras en in Best.

Ondertussen heeft Sophie diverse cursussen en trainingen gevolgd voor het verbeteren van haar ondernemerschap. Bijvoorbeeld, SVH Leermeerster, Wijnbrevet SDEN 3, leiderschapstrainingen en presentatie technieken.

In haar vrije tijd is ze ook veel met muziek bezig. Ze speelt piano. "Ik hou heel erg van muziek maken, en ik kan er ook heel erg van genieten als ik anderen muziek hoor maken."

Sophie’s levensmotto is: geniet en leer van elke dag, want je weet nooit wanneer het je laatste is; haal er het beste er uit.’