Trouwen en corona. Hoe dan?

9 september 2020

Ondanks allerlei hygiëne regels die in de horeca gelden, hebben wij ook al hele fijne en leuke trouwerijen gehad.

De belangrijkste vraag is, Hoe zien jullie je dag voor je, wat is voor jullie het aller belangrijkste en zijn jullie bereid om te ‘omdenken’?

Veel bruidsparen van 2020 hebben hun bruiloft verzet naar volgend jaar, maar er zijn er ook een aantal die hun bruiloft gewoon hebben gevierd.

Oké.. vertel…

Het is juist heel bijzonder en speciaal als je in deze bizarre tijden mooie momenten met elkaar en met je naaste familie mag beleven.

Je zal misschien denken dat de extra regels van COVID19 alleen maar nadelen met zich meebrengt als toekomstig bruidspaar, maar er zijn ook echt wel voordelen!

6 bijzondere voordelen van trouwen tijdens Corona:

1.    Intieme bruiloft

Tja, het kan een voor óf nadeel zijn. Maar in dit geval zien we het zeker als een voordeel. De gasten voelen zich heel erg speciaal, omdat er een selectie is gemaakt op basis van het aantal personen. Dat de gasten zich extra speciaal voelen, draagt bij aan de sfeer en energie. Als bruidspaar heb je meer tijd voor elkaar en de gasten.

2.    Extra veel tijd voor persoonlijke aandacht

Veel bruidsparen kiezen ervoor om in plaats van een groot feest uitgebreid te dineren. Lekker lang tafelen! Als bruidspaar kun je elke ronde aan een andere tafel gaan zitten. Zo spreek je elke gast op je bruiloft. Zijn jullie niet zo’n dansers? Dan is dat natuurlijk nog een bijkomend voordeel. Daarnaast is er tijdens een uitgebreid diner ook meer tijd voor persoonlijke speeches. En zeg nou eerlijk, wie wordt er niet blij van lieve woorden van je naasten.

3.    De gasten leren elkaar kennen

Op een grote bruiloft merk je vaak dat mensen binnen hun eigen kring blijven. Bij een intieme bruiloft is de kans erg groot dat de 2 families dichter naar elkaar toe trekken, omdat elke gast een goede band heeft met het bruidspaar. Dit versterkt ook nog eens de band van de mensen om jullie heen.

4.    Niet lang ‘handjes schudden’.

Volgens ons één van de minder leuke momenten van een bruiloft is dat handjes schudden bij begin. Dit kun je nu heel makkelijk oplossen door een glas cava (of een ander drankje) bij ontvangst te geven en met de gasten te toosten.

5.    Weet dat iedereen ontzettend blij is met jullie

De leveranciers van jullie bruiloft, zoals de locatie, de bakker, de patissier, de muzikant, de kapper.. ga zo maar door.. iedereen heeft thuis gezeten en zelf een aantal hebben het heel hard te halen. Iedereen is ontzettend blij met jullie als gasten en zal er dan ook écht alles aan doen om jullie een fantastische en onvergetelijke dag te geven.

6.    Jullie kunnen verder met de toekomst

Al meer dan een jaar kijken jullie uit naar de dag van je leven en ineens is er roet in het eten. De plannen die jullie samen hadden, verlopen niet zoals jullie willen. Als jullie het belangrijkste vinden dat jullie trouwen, probeer dan samen met jullie ceremoniemeester te kijken naar wat nog wél mogelijk is en ga in gesprek met jullie locatie of andere leveranciers van jullie bruiloft.

Dromen jullie stiekem nog steeds van jullie trouwdag? En zijn jullie bereid om met de huidige regels een zorgeloze, onvergetelijke en bijzondere dag te beleven?

Wij gaan alles uit de kast halen om dit voor jullie te regelen! Wij zouden vereerd zijn als wij iets voor jullie kunnen betekenen.

Willen jullie hier meer over weten? Neem contact met ons op via 0499-371450 of deze link.

Terug naar nieuwsoverzicht