Michelin Gids 2022

3 februari 2023

Restaurant Quatre Bras in Best heeft een geweldige prestatie geleverd door in de Michelin Gids van 2022 vermeld te worden. Dit is een fantastische erkenning van de hoge kwaliteit van de maaltijden en de service die ze aan hun gasten bieden.

De Michelin Gids is een van de meest gerespecteerde en invloedrijke gidsen voor restaurants over de hele wereld. Het is een bekroning van jaren hard werk en toewijding aan het creëren van de best mogelijke ervaring voor gasten. Dit maakt Quatre Bras tot een van de beste restaurants in Nederland en een must-visit voor foodies en liefhebbers van uitstekende culinaire ervaringen.

Het feit dat Quatre Bras het enige restaurant is in Best met een vermelding in de Michelin Gids, maakt deze prestatie nog bijzonderder. Het toont aan dat ze boven de concurrentie uitsteken en hun gasten een unieke en onvergetelijke ervaring bieden. Wij zijn trots met deze verdienstelijke vermelding en nodigen iedereen uit om ons prachtige restaurant te bezoeken en te ervaren waarom het de moeite waard is.

Terug naar nieuwsoverzicht