4 tips voor het ultieme kerstgevoel in coronatijden

28 november 2020

De kerst doorkomen in coronatijden. Hoe doe je dat? 

Vele mensen hebben dit jaar hun dierbaren moeten missen door het coronavirus.  Maar tijdens de feestdagen in december hoort niemand alleen te zijn, daarom hebben wij tips om de feestdagen toch te vieren als vanouds!

Maak de kerstdagen iets langer dan gewend
Wil je toch graag de hele familie zien tijdens kerst? Splits de familieleden op en verdeel ze over de kerstdagen (en plak er een extra dagje aan). Zo heb je toch nog een uitgebreide kerst gevierd en volgens de corona-regels!

Breng het kerstgevoel in huis!
Het heerlijke kerstsfeertje kan natuurlijk niet ontbreken thuis. Zet de kerstboom op en maak de huiskamer helemaal in jouw kerststijl! Ook kan de gezellige kerstmuziek niet ontbreken. Bij het kerstdiner van Quatre Bras krijgt u natuurlijk ook geweldige tips voor het opdekken van uw tafel. Nu bent u er helemaal klaar voor!

Gooi de kerstkaart op de post
Kerstkaarten? Dat doen nog weinig mensen. Toch is het een leuk gebaar om er dit jaar eentje op te sturen naar je naasten en dierbaren. Zo ben je toch nog een beetje bij elkaar en laat je weten dat je aan ze denkt!

Haal jouw favoriete restaurant in huis!
Ook zal de horeca nog eventjes gesloten blijven helaas.. Maar hier heeft Quatre Bras natuurlijk een oplossing voor! Wij bezorgen uw overheerlijke kerstdiner dit jaar aan huis (of u kunt het afhalen in ons restaurant).

Uw kerstdiner kunt u hier bestellen

Terug naar nieuwsoverzicht