High Tea in Best

Niets is zo gezellig als met collega’s, zussen of vrienden onder het genot van een heerlijk kopje thee of koffie gezellig bijkletsen tijdens een uitgebreide High Tea. Bij Restaurant Quatre Bras heeft u voor € 26,50 de meest luxe High Tea in Best! Tijdens onze High Tea wordt u gedurende 2,5 uur verrast met verschillende huisgemaakte zoete lekkernijen en hartige hapjes. De High Tea reserveren kan vanaf 2 personen.

Babyshower High Tea in Best

Bij Restaurant Quatre Bras kunt u eenvoudig een onvergetelijke Babyshower High Tea in Best organiseren. Daarbij is het mogelijk om een roze of blauw thema aan de babyshower te geven, maar wij kunnen u ook nog andere originele ideeën geven bij het bespreken van uw Babyshower High Tea. Uiteraard houden we bij het serveren van onze gerechtjes rekening met de zwangere dames en allergieën en dieetwensen.

High Tea bij de A2 en A58

Als u mensen vanuit heel Brabant en omstreken uitnodigt, is een High Tea bij de A2 en A58 ideaal. Restaurant Quatre Bras is centraal gelegen, vlakbij de afslag van zowel de snelweg de A2 als de A58, en daardoor makkelijk te bereiken voor iedereen. Zelfs het treinstation van Best ligt op zo’n 15 minuten lopen van ons restaurant.

Natuurlijk kunt u ook zowel voor als achter ons restaurant gratis uw auto parkeren.

Wat kunt u verwachten tijdens onze High Tea in Best?

Een gevarieerd aantal hartige hapjes met warme hapjes en vervolgens verse huisgemaakt zoetigheden. We houden hierbij rekening met seizoensingredienten, dus elke keer een andere High Tea! Verrassend? Ja! 

Reserveren 

Ik leg u graag alles uit voor de organisatie van uw high tea of babyshower!

Stuur Sophie een mail

of bel meteen 0499-371450