High Beer in Best

Bij restaurant Quatre Bras kunt u samen met vrienden, broers of collega’s ontspannen genieten van de meest luxueuze High Beer in Best. Gedurende 2,5 uur wordt u voor € 29,75 per persoon verrast met drie verschillende speciaalbieren en diverse lekkere bijpassende hapjes.

Tip: een High Beer bij restaurant Quatre Bras in Best is ook erg leuk om cadeau te geven!

Reserveren

Borrelen bij Quatre Bras

Als u graag met een grote groep mensen wilt borrelen bij Quatre Bras, dan kan dat ook. In onze brasserie kunnen wij groepen tot 30 personen ontvangen en in onze geheel vernieuwde zaal is zelfs ruimte voor 400 gasten. Door de prachtige verlichting, kroonluchter boven de danszaal en de moderne licht- en geluidstechnieken is onze zaal de meest stijlvolle gelegenheid in Brabant voor uw borrel, personeelsfeest, zakelijke events of bruiloft.

Borrelen bij de A2

Restaurant Quatre Bras is ook erg geschikt om te borrelen bij de A2. Ons restaurant is namelijk vlakbij de afslag Best gelegen en biedt voldoende gratis parkeerplaatsen voor en achter ons restaurant. Onze locatie is dus ideaal als u mensen vanuit heel Brabant voor een borrel heeft uitgenodigd.

Uiteraard houden we bij Quatre Bras ook rekening met de mensen die nog naar huis moeten rijden. Vraag naar ons speciale BOB-arrangement, zodat ook de gasten die aan het einde van de avond achter het stuur gaan zitten van een fijne en smaakvolle avond kunnen genieten!