Reserveren

Hartstikke leuk dat u bij ons wil reserveren. Via onderstaande reserveringsmodule kunt u alle info over de reservering invullen en dan gaan wij ervoor zorgen dat er een leuk tafeltje voor u is ingedekt. 

In verband met de wijzigingen omtrent COVID-19 moeten we ons aan alle regels houden van het RIVM. Deze regels zijn wisselend, maar we zullen er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. 

Momenteel luidt de regel: "aan 1 tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamelijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten." 

Natuurlijk hebben wij hier rekening mee gehouden en hebben we ook grote 4-persoonstafels, zodat u ook met z'n vieren aan 1 grote tafel kan (1,5 meter afstand). Wilt u toch met een groep komen, dan kan dat, maar zetten we uw tafels wat meer uit elkaar. Voor groepsreserveringen mag u altijd contact opnemen met 0499-371450 en dan helpen wij u graag met het maken van de reservering. 

- Bij ontvangst mag u uw handen desinfecteren
- Houdt 1,5 meter afstand van andere gasten cq. tafels
- Onze toiletten kunnen maar door 1 gast tegelijkertijd gebruikt worden. Dit om te voorkomen dat u met geen andere gast binnen 1,5 meter komt. Let op, dat het slot dus direct aan de 1e deur zit.

Bij ontvangst staat een gastvrouw met desinfectiemiddel voor uw handen en om de reservering te controleren. Als er plaatsen vrij zijn op het terras of binnen dan mag u gewoon plaatsnemen. Wij noteren ook dan uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Zo heeft u in principe ook gereserveerd. De kans op een leuke plaats is natuurlijk wel kleiner. Daarom adviseren wij u ook om ruim van te voren te reserveren.

Alvast heel hartelijk dank voor uw begrip. We willen een boete voorkomen én natuurlijk verspreiding van het virus. Dus als we hier samen op letten, dan maken we Quatre Bras weer 'Your Place To Meet'!