Presentatie organiseren

Een presentatie maakt indruk, als de opstelling als een huis staat. Alles moet kloppen om te kunnen excelleren. Dan is Quatre Bras de perfecte locatie voor uw presentatie.

Zakelijke locatie nabij de snelweg A2, A50 en A58 en centrum Best

Quatre Bras is strategisch gelegen naast de A2, A50 en A58, in het knusse centrum van Best. De locatie ligt net buiten de stad van Eindhoven en ligt in de buurt van Eindhoven Airport en is slechts op 10 minuten afstand bereikbaar met de auto. Vanuit het station in Best is Quatre Bras op 15 minuten loopafstand. Er is een gratis ruime parkeerplaats voor én achter het restaurant, maar ook parallel aan de A2 is er parkeergelegenheid. 

Zaalverhuur met eindeloze mogelijkheden

De zaal van Quatre Bras is kort geleden compleet vernieuwd. Met prachtige LED-verlichting, een gigantische kroonluchter in het midden van de zaal en de meest moderne licht- en geluidstechnieken kunt u effectief genieten in de meest stijlvolle en unieke gelegenheid van Brabant. We geven u graag een rondleiding en staan open voor een persoonlijk gesprek. Informeer bij ons over alle mogelijkheden voor uw bijeenkomst! 

Zakelijke bijeenkomst met lunch, diner of borrel

In het restaurant van Quatre Bras wordt alles vers gemaakt. U heeft bij ons geen standaard pakketten waar u uit mag kiezen, maar wij maken het helemaal uw bijeenkomst. Tijdens uw bijeenkomst kunt u ook lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant. In de avond verandert de zaal in een intiem ‘paleis’ door de vele LED-lampjes, kaarsen en fakkels.

"Ik zorg ervoor dat uw bijeenkomst tot in de puntjes is geregeld. Aan u en uw gasten mag het niets ontbreken." 

Wilt u alles uit handen geven of snel een offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in of bel naar 0499-371450