High Tea

Een speciale gelegenheid of gewoon even gezellig bijkletsen? Ga High Tea'en! Tijdens de luxe gezonde High Tea bij Quatre Bras kunt u onder het genot van een heerlijk kopje thee of koffie genieten van een gezellige middag “High Tea'en” met uw collega’s, zussen of vriendinnen. Gedurende 2,5 uur wordt u voor slechts € 25,50 verrast met verschillende huisgemaakte zoete lekkernijen en hartige hapjes.

High tea op de babyshower

Een babyshower organiseren en regelen is eenvoudig bij Quatre Bras. Een high tea in het roze of blauw is allemaal mogelijk. Wij kunnen u ook originele ideeën geven voor de organisatie van de babyshower. Uiteraard houden we rekening met de zwangere dames en andere allergieën of dieetwensen. 

High Tea'en in Best, Eindhoven en omgeving

Quatre Bras heeft een restaurant en een zaal waar kleine tot grote groepen dagelijks met veel aandacht en gastvrijheid worden ontvangen. Ons restaurant is een gezellige ontmoetingsplaats in het hartje van Best om te lunchen, borrelen of te dineren.

High Tea'en nabij de snelweg A2, A50 en A58 en Eindhoven Airport

Quatre Bras is strategisch gelegen naast de A2, A50 en A58 en heeft een ruime gratis parkeerplaats tegenover de deur. Het restaurant ligt net buiten de stad van Eindhoven. Het restaurant ligt in de buurt van Eindhoven Airport en is slechts op 10 minuten afstand bereikbaar met de auto. Vanuit het station in Best is het op 15 minuten loopafstand. Er is een gratis ruime parkeerplaats voor én achter het restaurant, maar ook parallel aan de A2 is er parkeergelegenheid. 

Sandwiches

Bagel met gerookte zalm en roomkaas
Tramezzini met komkommer, kingkrab en citroenmayonaise 
Desembrood met serranoham, olijventapenade en rucola
 

Warm

Quiche van spinazie en geitenkaas
Kroketje van zwezerik met truffelmayonaise
Mini worstenbroodje
 

Zoete lekkernijen

Huisgemaakte bonbon
Twee scones met clotted cream en jam
Brownie
Mini eclair met chocolademousse
Tartelette van frambozen
Macaron van lychee en limoen
Mini muffin met bosbessen

 

Reserveren

Ik leg u graag alles uit voor de organisatie van uw high tea of babyshower!

Stuur Sophie een mail

of bel meteen 0499-371450