High Beer

Tijdens de High Beer bij Quatre Bras kunt u onder het genot van drie verschillende speciaal bieren genieten van een gezellige middag “High Beeren” met uw vrienden, broers of collega's. Gedurende 2,5 uur wordt u voor slechts € 25,50 verrast met verschillende lekkere bijpassende hapjes.

Tip! De High Beer is ook erg leuk om cadeau te doen.

Reserveren

High Beer in Best, Eindhoven en omgeving

Quatre Bras heeft een restaurant en een zaal waar kleine tot grote groepen dagelijks met veel aandacht en gastvrijheid worden ontvangen. Ons restaurant is een gezellige ontmoetingsplaats in het hartje van Best om te lunchen, borrelen of te dineren.

High Beer nabij de snelweg A2, A50 en A58 en Eindhoven Airport

Quatre Bras is strategisch gelegen naast de A2, A50 en A58 en heeft een ruime gratis parkeerplaats tegenover de deur. Het restaurant ligt net buiten de stad van Eindhoven. Het restaurant ligt in de buurt van Eindhoven Airport en is slechts op 10 minuten afstand bereikbaar met de auto. Vanuit het station in Best is het op 15 minuten loopafstand. Er is een gratis ruime parkeerplaats voor én achter het restaurant, maar ook parallel aan de A2 is er parkeergelegenheid. 

De zaal van Quatre Bras

Quatre Bras is geschikt voor grote groepen. We kunnen tot 400 personen ontvangen voor de lunch. De zaal van Quatre Bras is kort geleden compleet vernieuwd. Met prachtige LED-verlichting, een gigantische kroonluchter in de danszaal en de meest moderne licht- en geluidstechnieken heeft u een lunch in de meest stijlvolle en unieke gelegenheid van Brabant.

U kunt dineren in ons sfeervolle restaurant en met goed weer vindt de ontvangst plaats op ons prachtig ingerichte terras. In de avond verandert het restaurant in een intiem ‘paleis’ door de vele LED-lampjes, kaarsen en fakkels.