Dineren

Iedere dag genieten van een heerlijk diner. Zeven dagen in de week is Quatre Bras in Best geopend voor een diner of borrel. Dus ook op maandag is de keuken geopend vanaf 12.00 uur. Gezond dineren of zakelijk uit eten zijn onze specialiteiten en uw diner is ook uitermate geschikt voor grote groepen. In het restaurant hebben we een ronde tafel waar 7 tot 10 personen aan kunnen plaatsnemen. Dit is ook zeker een aanrader wanneer u met een groep wil reserveren. 

Dineren nabij de snelweg A2, A50 en A58 en Eindhoven Airport

Quatre Bras is strategisch gelegen naast de A2, A50 en A58 en heeft een ruime gratis parkeerplaats tegenover de deur. Het restaurant ligt net buiten de stad van Eindhoven. Het restaurant ligt in de buurt van Eindhoven Airport en is slechts op 10 minuten afstand bereikbaar met de auto. Vanuit het station in Best is het op 15 minuten loopafstand. Er is een gratis ruime parkeerplaats voor én achter het restaurant, maar ook parralel aan de A2 is er parkeergelegenheid. 

Zakelijk diner

In het restaurant kunt u zakelijk dineren. Quatre Bras heeft een menukaart met a la carte gerechten, maar ook een 3-, 4- of 5-gangen verrassingsmenu. Ook voor de lunch hebben wij een businesslunch, dat is een dagelijks wisselend 2-gangenmenu met koffie/thee en huisgemaakte friandises. Quatre Bras heeft een Frans mediteraanse keuken met oosterse invloeden. Wij serveren klassieke gerechten maar met een moderne twist. Wij bieden seizoensgebonden producten en dus gevarieerde gerechten. Ook houden we rekening met vegetarische gasten, zwangere dames en andere allergieën en dieetwensen. 

Bekijk hier onze menukaart 

Diner arrangementen

Quatre Bras is geschikt voor grote groepen. We kunnen tot 400 personen ontvangen voor de lunch. De zaal van Quatre Bras is kort geleden compleet vernieuwd. Met prachtige LED-verlichting, een gigantische kroonluchter in de danszaal en de meest moderne licht- en geluidstechnieken heeft u een lunch in de meest stijlvolle en unieke gelegenheid van Brabant.

U kunt dineren in ons sfeervolle restaurant en met goed weer vindt de ontvangst plaats op ons prachtig ingerichte terras. In de avond verandert het restaurant in een intiem ‘paleis’ door de vele LED-lampjes, kaarsen en fakkels.

 Reserveren