Afscheidsdienst, herdenking, condoleance of laatste samenzijn in Best

Quatre Bras biedt ook ruimte voor persoonlijke ontmoetingen rond overlijden, afscheid en herdenken. Het geeft u de mogelijkheid de herdenking vorm te geven op een manier die bij u past en die recht doet aan de overledene dierbare. De sfeervolle ruimte waar eindeloze mogelijkheden mee te creëren zijn, is geschikt voor alle bijeenkomsten rondom het overlijden van uw dierbare: een herdenkingsdienst, de uitvaartplechtigheid of afscheidsceremonie en natuurlijk de condoleancebijeenkomst na afloop.

Those we love don't go away. They walk beside us everyday."

Afscheid, uitvaart en herdenken op uw eigen-wijze

Standaard bijeenkomsten en –arrangementen kennen wij niet. Met respect voor de overledene en voor uw persoonlijke wensen, krijgt elke uitvaartdienst of afscheidsceremonie bij ons op een persoonlijke manier gestalte. U kunt bij ons terecht met al uw (bijzondere) wensen voor de uitvaartdienst zelf en de aansluitende bijeenkomst.

Catering rondom de uitvaart

Wij bieden u uitgebreide mogelijkheden op het gebied van de catering rondom de uitvaart of afscheidsceremonie. Van een kop koffie of thee met ‘iets lekkers’ na de uitvaart tot een uitgebreid koud of warm buffet met alcoholische dranken, of een besloten diner voor de directe familieleden. Hiermee willen we u slechts een idee geven van de mogelijkheden, want ook de catering bij een uitvaart heeft bij ons een bijzonder persoonlijk karakter.

Audio visuele ondersteuning

In Quatre Bras kunnen wij u ondersteunen met audio visuele technieken die bijdragen aan het persoonlijk afscheid van uw dierbare. Op verzoek kunnen wij ook in speciale apparatuur voorzien, bijvoorbeeld een piano of apparatuur voor videoconferencing.  Door videoconferencing kan iemand die niet in de gelegenheid is aanwezig te zijn bij de uitvaart toch de ceremonie volgen. Het is ook mogelijk de uitvaartdienst te laten vastleggen door een professionele fotograaf of cameraman.

Wilt u een bijzonder samenzijn creëren? Ik geef er graag een invulling aan. 

Bel Sophie op 0499-371450 of 06-10445217