Borrelen

Wilt u een gezellig borrelrestaurant? Dan is Quatre Bras de beste locatie! Borellen met collega's of vrienden onder het genot van een Gin & Tonic, wijntje of speciaal biertje, alles is mogelijk. Ook heeft Quatre Bras een uitgebreide borrelkaart waar u tussen 12.00 en 21.30 uur heerlijke borrelhapjes van kunt bestellen. 

Zeven dagen in de week is Quatre Bras in Best geopend voor een borrel. Dus ook op maandag is Quatre Bras geopend. In de brasserie hebben we een bar die we gezellig in kunnen richten en zo kunnen we groepen ontvangen tot wel 30 personen. In de zaal hebben we de mogelijkheid om tot 350 gasten te ontvangen voor een borrel. 

Borrelen nabij de snelweg A2, A50 en A58 en Eindhoven Airport

Quatre Bras is strategisch gelegen naast de A2, A50 en A58 en heeft een ruime gratis parkeerplaats tegenover de deur. Het restaurant ligt net buiten de stad van Eindhoven. Het restaurant ligt in de buurt van Eindhoven Airport en is slechts op 10 minuten afstand bereikbaar met de auto. Vanuit het station in Best is het op 15 minuten loopafstand. Er is een gratis ruime parkeerplaats voor én achter het restaurant, maar ook parralel aan de A2 is er parkeergelegenheid. 

Borrel arrangementen

Quatre Bras is geschikt voor grote groepen. We kunnen tot 350 personen ontvangen voor de borrel. De zaal van Quatre Bras is kort geleden compleet vernieuwd. Met prachtige LED-verlichting, een gigantische kroonluchter in de danszaal en de meest moderne licht- en geluidstechnieken heeft u een lunch in de meest stijlvolle en unieke gelegenheid van Brabant.

U kunt dineren in ons sfeervolle restaurant en met goed weer vindt de ontvangst plaats op ons prachtig ingerichte terras. In de avond verandert het restaurant in een intiem ‘paleis’ door de vele LED-lampjes, kaarsen en fakkels.

 Reserveren