Unieke trouwlocatie

Droomt u al tijden van een sprookjesachtige trouwdag? Quatre Bras kan deze dromen voor u waarmaken. Het organiseren van een onvergetelijke bruiloft voor u, is onze uitdaging. De bloemen; de trouwauto; de bruidskleding; de bruidstaart… alles moet precies bij elkaar passen. Door u zo veel mogelijk werk uit handen te nemen, kunt u met een gerust hart en zonder stress uitkijken naar deze bijzondere dag. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en denken met u mee. Zo’n speciale dag moet maatwerk zijn.

Bijzondere trouwlocatie

Uw trouwfeest wordt gegarandeerd net zo uniek als u. Heeft u al helemaal voor ogen wat u wilt? Dan voeren wij uw plan tot in de puntjes uit. Bevindt u zich nog in de oriënterende fase? Dan geven wij u met alle liefde diverse adviezen, ideeën en nieuwe inzichten.

‘In dromen en in de liefde is niets onmogelijk’

Bruiloft locatie in Best, Eindhoven en omgeving

 Quatre Bras is strategisch gelegen nabij de A2 tussen Eindhoven en Den Bosch, in het knusse centrum van Best. Er is een ruime beschikbaarheid van gratis parkeergelegenheid. De zaal van Quatre Bras is kort geleden compleet vernieuwd. Met prachtige LED-verlichting, een gigantische kroonluchter in de danszaal en de meest moderne licht- en geluidstechnieken viert u feest in de meest stijlvolle en unieke gelegenheid van Brabant.

U kunt dineren in ons sfeervolle restaurant en met goed weer vindt de ontvangst plaats op ons prachtig ingerichte terras. In de avond verandert het restaurant in een intiem ‘paleis’ door de vele LED-lampjes, kaarsen en fakkels.

Wij hebben Quatre Bras uitgezocht om de prachtige locatie, de zeer professionele eigenaresse Sophie, het vriendelijke personeel en het eten wat voortreffelijk is. Alle wensen die wij hadden werden zonder problemen verwezenlijkt. Ook werd er goed met ons meegedacht en kwam men met ideeën waar we zelf niet eens aan gedacht hadden. Als je een heel mooi en goed geregelde bruiloft wil hebben zouden wij zeker Quatre Bras aanraden. - Angelique en John
 

Ik wil jullie laten genieten, zowel van het voortraject als op de bruiloft zelf. Ik zou vereerd zijn om jullie bruiloft te mogen verzorgen. 

Vul alvast zoveel mogelijk informatie in of bel naar 0499-371450