Babyborrel organiseren

Wilt u graag een babyborrel geven zodat u al uw bezoek in een keer kan ontvangen? En zoekt u een sfeervolle locatie? Dan is Quatre Bras de perfecte locatie voor u! Babyborrels organiseren is onze uitdaging en wij geven ideeën over hapjes, drankjes en de aankleding. 

Voor de 2de keer babyborrel gegeven in de super mooie zaal. Veel mooie mogelijkheden en goede service. Super! - Melanie

Feestlocatie nabij de snelweg A2, A50 en A58 en centrum Best

Quatre Bras is strategisch gelegen naast de A2, A50 en A58, in het knusse centrum van Best. De feestlocatie ligt net buiten de stad van Eindhoven en ligt in de buurt van Eindhoven Airport en is slechts op 10 minuten afstand bereikbaar met de auto. Vanuit het station in Best is Quatre Bras op 15 minuten loopafstand. Er is een gratis ruime parkeerplaats voor én achter het restaurant, maar ook parallel aan de A2 is er parkeergelegenheid. 

Feestzaal met eindeloze mogelijkheden

De feestzaal van Quatre Bras is kort geleden compleet vernieuwd. Met prachtige LED-verlichting, een gigantische kroonluchter in de danszaal en de meest moderne licht- en geluidstechnieken viert u feest in de meest stijlvolle en unieke gelegenheid van Brabant. We geven u graag een rondleiding en staan open voor een persoonlijk gesprek. Informeer bij ons over alle mogelijkheden voor uw feest! 

Feest met hapjes, walking dinner of buffet

In het restaurant van Quatre Bras wordt alles vers gemaakt. U heeft bij ons geen standaard pakketten waar u uit mag kiezen, maar wij maken het helemaal uw feestje. Voor het feest kunt u ook dineren in ons sfeervolle restaurant. In de avond verandert de feestlocatie in een intiem ‘paleis’ door de vele LED-lampjes, kaarsen en fakkels.

"Een onvergetelijk feest organiseren waar nog lang over nagepraat wordt is mijn uitdaging. Ik wil u laten genieten in het voortraject en natuurlijk op het feest zelf! Liefs, Sanne"

Neem contact met mij op via 0499-371450 of vul hieronder het formulier in en ik neem snel contact op.