Milou Frishert

Diner koningin

Milou is een echt familiemens. Haar helden en rolmodellen? Dat zijn haar ouders en grootouders. Haar oudere zus werkte al bij Quatre Bras en enthousiasmeerde haar voor een bijbaan in de zaal.

Het is prachtig om te zien hoe Milou zichzelf heeft ontwikkeld binnen Quatre Bras. Van ondersteunend zaal medewerker naar gastvrouw in het restaurant. Ze vindt het gezellig werken en ze blijft leren op het gebied van wijnkennis! Een jong talentje!

Ze woont sinds haar zesde in Best en zit op het Heerbeeck Collega. Haar favoriete vak? Talen. Later wil ze wellicht verder in de communicatie of in de zorg. Haar werk bij Quatre Bras vindt ze erg leuk omdat ze houdt van het contact met haar gasten.

‘Carpe Diem’ is Milou’s levensmotto. Milou is een jongedame met een flinke portie zelfspot en die geniet van het leven. ‘Ik was vroeger zo’n druk kind die altijd knoeide tijdens het eten,’ vertelt ze, ‘en ik heb veel verschillende sporten gedaan voordat ik er achter kwam dat hockey echt mijn ding is."

Milou’s doel bij Quatre Bras is om de gasten een fijne plek te bieden waar je jezelf meteen thuis voelt. Haar werk bij Quatre Bras heeft haar zelfvertrouwen gegeven. ‘Ik voel me nu veel opener en kan makkelijker met mensen praten die ik voor de eerste keer ontmoet.’