Merel Galesloot

Drankenbaas

De Eindhovense Merel werd in 2004 geboren. Ze woont vanaf haar eerste verjaardag in Best.  Ik ben opgegroeid in Best. Ze is hier erg tevreden met haar middelbare school (tweetalig onderwijs op het Heerbeeck College), de hockeyclub, het zwembad en de bioscoop. Op school zijn Engels en Frans haar favoriete vakken. Met Merel in ons team zitten we veilig: Ze heeft zowat iedere misdaadserie en -documentaire gezien en wil later graag criminologie gaan studeren.

Het werk bij Quatre Bras is haar eerste bijbaan. Merel vindt het leuk om onder de mensen te zijn. Ze geniet ervan als tevreden klanten haar harde werk belonen met een welgemeend compliment. Merel werkt voornamelijk in de zaal. Het is erg afwisselend werk; van bruiloften tot fan-dagen. Het werken bij Quatre Bras heeft Merel creatiever en oplossingsgericht gemaakt. Ze heeft geleerd dat dingen soms gewoon niet zo lopen als verwacht – en dat je dan op zoek moet naar het best mogelijkse alternatief. Deze les neemt ze ook mee in haar dagelijks leven.

Merel luistert graag naar de verhalen van anderen en is ook nooit te beroerd om haar vrienden of familie ergens mee te helpen. Het meest gelukkig is Merel wanneer ze met vriendinnen en familie is. Feestdagen en vakanties zijn altijd één groot familiefeest. Haar ultieme droom is om voor een langere periode naar Amerika te gaan en daar een penthouse te kopen aan de westkust.