Mayke van Aarle - Foudraine

Office Guru & Party planner

Mayke van Aarle werd geboren in Valkenswaard op 5 december 1966, inmiddels woont ze nu in Best. Mayke werkt sinds september 2009 bij Quatre Bras en het is haar nooit gaan vervelen. Het motiveert haar dan ook als de klanten het naar hun zin hebben en met een tevreden lach naar buiten gaan,

Het op zo’n manier uitvoeren dat de gasten achteraf zeggen dat ze goed zijn bediend en het erg op prijs hebben gesteld dat ik bij hun tafel was en vervolgens terug blijven komen, daar doe ik het voor”.

Ze staat ook wel bekend om haar altijd aanwezige glimlach bij de tafel, niets is haar te veel gevraagd, maar omdat ze er zo weinig werkt vindt ze het altijd extra leuk om weer aan het werk te gaan. Ze vindt het een restaurant met een zeer goede ambiance en natuurlijk is ze dol op het eten.

Mayke houdt naast het werken bij Quatre Bras ook van koken,  bij Quatre Bras kan ze daarom ook hele leuke inspiratie op doen, haar favoriete gerecht bij Quatre Bras is ‘surf’. Naast het koken vindt ze een middagje shoppen ook zeker niet verkeerd en dat doet ze ook maar al te graag. Ze heeft naast haar gezellige kant ook haar sportieve kant, ze vindt het heerlijk om een goede pot tennis te spelen en dat doet ze tot op heden heel erg graag.

Maar om extra te genieten van tennis of het winkelen zou ze een avond werken bij Quatre Bras toch niet al te snel afzeggen omdat ze dat toch tè gezellig vindt.