Aimée van de Sande

Jong getalenteerde gastenbaas

Aimee doet op dit moment de opleiding ‘ondernemer horeca’ op de Rooi Pannen in Tilburg. Ze haalt daar hele mooie cijfers – en dat zie je ook zeker terug in de praktijk bij Quatre Bras. Vroeger was ze echter helemaal niet van plan om de horeca in te gaan. Ze wilde liever kapster worden. Dat veranderde toen ze bij Zwarthoet in Waalre ging werken. Haar oom heeft daar een werkplaats waar hij gerechten maakt met vlees. Aimee heeft zelfs van hem geleerd hoe je een konijn slacht. Bij eetcafé FF / FF Anders in Best leerde ze de kunst van het serveren.

Aimee is een hele betrouwbare collega die niet snel iemand anders zou beoordelen of veroordelen. Ze is daarnaast volhardend als dingen niet gaan zoals gepland. Haar motto is dan ook: ‘Niet denken maar doen!’ De zomer is Aimee’s meest favoriete seizoen. Lekker op vakantie en naar feesten met haar vrienden en haar vriend. Op sportief gebied zit Aimee ook niet stil. Ze voetbalt bij de Wilhelmina Boys in Best.

De reden dat Aimee op dit punt van haar carrière voor een baan bij Quatre Bras heeft gekozen, is omdat ze hier veel kan leren op een leuke en ontspannen manier. Het was haar vader die haar introduceerde na een bezoek aan het restaurant. Aimee loopt stage én werkt bij Quatre Bras in de bediening.