Valentijnsdag

7 februari 2018
Blog

4 Tips voor jou ultieme Valentijnsdag

Valentijnsdag, de dag van de liefde en dus de perfecte dag om je vriend, vriendin of stille liefde te verassen. Nu kan het soms nog lastig zijn om iets leuks te bedenken, daarom helpen wij je een handje op weg zodat jij de ultieme Valentijnsdag beleving hebt met jouw lover.

Ontbijt op bed

Een cliché? Misschien wel. Maar het is wel heel leuk om je lief te verassen met een heerlijk ontbijtje op bed. Maak zijn/haar ontbijtje extra leuk door bijvoorbeeld het brood te snijden in de vorm van een hartje en dit ook met andere ingrediënten te doen. Schrijf er ook een lief briefje bij met wat je zo leuk vindt aan diegene.

Ga wat leuks doen samen

Ga bijvoorbeeld samen met je Valentijn romantisch hand in hand schaatsen. Super leuk en je bent ook nog eens actief bezig. Na afloop een kopje warme chocolade melk of thee en je hebt de perfecte date.

365 pot

Deze tip kost wel wat tijd maar is zeker de moeite waard. Hiervoor heb je een glazen pot, 365 kleine briefjes in 3 verschillende kleuren en een pen nodig. Wij hebben nu even gekozen voor de kleuren roze, groen en geel. Op de gele briefjes schrijf je de leuke momenten en herinneringen van jullie samen, op de roze briefjes schrijf je wat je zo leuk vindt aan je vriend of vriendin en op de groene briefjes schrijf je quotes die jou aan jullie doet denken. Stop deze briefjes in de glazen pot en je bent klaar om je Valentijn te verassen. Zo kan hij of zij een heel jaar de dag goed beginnen met één van de lieve briefjes die jij geschreven hebt. Succes gegarandeerd.

Uiteten

Laten we eerlijk zijn, uiteten is gewoon een must op Valentijnsdag. Super romantisch in een gezellig, sfeervol restaurant dineren….. Heerlijk! Dus verras je Valentijn en neem hem/ haar mee naar Quatre Bras om te genieten van de dag van de liefde.

Terug naar nieuwsoverzicht