5 tips voor een stressvrije december!

6 december 2017

1. Koop je cadeautjes ruim op tijd.
Als je je cadeaus ruim op tijd koopt dan hoef je dit niet last minute te doen. Op het allerlaatste moment nog gauw tien cadeautjes kopen, terwijl je hier eigenlijk helemaal geen tijd meer voor hebt door alle kerstdrukte, vindt niemand leuk. Hier krijg je alleen maar stress van. Daarbij zijn de leukste cadeaus op het laatste moment meestal uitverkocht.

Tip! Op zondag 10 december vindt er in Eindhoven een kerstmarkt plaats. Vaak kun je op een kerstmarkt veel unieke kerstcadeautjes vinden en het is ook nog eens een leuk dagje uit.

2. Plan alvast vooruit.
Zorg ervoor dat je alle plannen voor de feestdagen op tijd inplant. December is een drukke maand, en als je de plannen voor de feestdagen alvast maakt dan kun je je andere afspraken daar omheen plannen. Dit, zodat je ook wat vrije dagen overhoudt en je hierdoor een goed overzicht hebt van hoe jouw decembermaand eruit ziet.

3. Heb je een diner gepland? Koop genoeg boodschappen.
Je kunt ter voorbereiding van een diner beter te veel boodschappen in huis hebben dan te weinig. Je wil niet bij het maken van een diner snel naar de supermarkt moeten rennen terwijl de pannetjes staan te pruttelen op het fornuis omdat je toch net iets meer nodig hebt dan verwacht. Daarnaast is dat super stressvol. Je kunt natuurlijk ook een heerlijk diner bij Quatre Bras komen eten. ;)

4. Laat het los.
Het is niet erg als de dag niet helemaal volgens plan verloopt. Had jij het anders in gedachten? Dat is niet erg, laat het los, het komt goed. Laat je stemming hier niet door beïnvloeden. Uiteindelijk is het allerbelangrijkste in deze feestmaand dat je geniet, plezier hebt en de mensen om je heen hebt die je het liefst bij je hebt. 

Ga leuke dingen doen. 
In de maand december zijn er ook super veel leuke dingen die je kunt doen zoals:

5. De Winterparade in Amsterdam, hier zal de RAI  voor 12 dagen worden    omgetoverd tot een winterparadijs waar je o.a. kunt schaatsen, in een reuzenrad over Amsterdam kunt kijken en rond kunt lopen op  de kerstmarkt.
De SBS Kerstparade, op zondag 10 december zullen 12 praalwagens met verschillende BN’ers en figuranten door de binnenstad van Eindhoven rijden.
Het Kerstwintercircus, van 23 t/m 31 december kun je in het parktheater in Eindhoven kijken naar o.a. jongleurs, clowns en evenwichtskunstenaars bij het Kerstwintercircus.

Terug naar nieuwsoverzicht