Dinner&Groove = VOL

31 oktober 2020, 19:00 - 23:00

The Groove Foundation & Quatre Bras organiseren een leuke avond uit op 31 oktober 2020.

Deze avond is helaas al vol gereserveerd. Mocht u op de reserve lijst willen, vult u dan uw gegevens in door op onderstaande link te klikken.

Ik wil op de reservelijst

Op deze avond zal de band Groove Foundation een spetterend optreden neerzetten waar jullie onder het genot van een 5-gangen walking dinner kunnen genieten. Het belooft een muzikale, gezellige en smaakvolle avond te worden met een avondvullend programma. Graag verwekomen wij u vanaf 19:00, zodat de avond om 19:30 van start kan gaan.

De prijs voor het menu:  €42,50 (incl. 5-gangen walking dinner)

Wat houdt het 5 gangen walking dinner in? 

Gedurende de avond komen er allerlei hapjes op tafel, zodat er continue iets op jullie tafel staat. De gerechten zijn groter dan hapjes, maar kleiner dan bijvoorbeeld een voorgerecht of hoofdgerecht portie zoals je die bij ons in het restaurant zou krijgen. Een soort van tapas in stijl van een Frans-mediteraanse keuken. We gaan hierbij uit van gangbare gerechten, met een mix van vlees, vis en vegetarisch. Voor ieder wat wils! 

Wat doet Quatre Bras aan de veiligheidsvoorschriften i.v.m. corona:

Er volgt een controle gesprek of u geen corona verschijnselen heeft en u mag uw handen ontsmetten. Reserveren voor 2 personen of mensen die uit 1 huishuiden komen zitten aan 1 tafel. Bent u bijvoorbeeld met vrienden een avond uit, dan houden we rekening met de tafelindeling zodat we een grotere tafel reserveren.

Wie is The Groove Foundation:
‘Groove Foundation verspreidt  al meer dan 25 jaar het aanstekelijke Groove-virus!  Iedereen raakt besmet door de mix van funk, soul en dance-classics, die wordt gecombineerd met een enorme dosis energie en uitstraling op het podium. Dus wanneer je feest moet knallen, je festival  moet swingen of wanneer je bruiloft extra soul nodig heeft, Groove Foundation is de band voor jou!’

 

Terug