Carnaval - QHouse

17 februari 2023, 20:00 - 21 februari 2023, 23:59

Ook dit jaar is Quatre Bras weer omgetoverd tot het QHouse en 5 dagen geopend! Van vrijdag t/m dinsdag gaan we knallen!

Wij gaan de jeugd van Best vanaf 18 jaar voorzien van de beste DJ’s en de gezelligste kroeg in het Klompengat! DJ Lucas, DJ Chauns, DJ Spacemen, Solemn en JNT zal het QHouse flink wakkerschudden met de meest gezellige carnavals hossers, R&B billenshakers, house hitjes & techno plaatjes. Dat betekent 100% Dansgarantie! Het programma en de openingstijden zie je op onze poster, instagram en facebook. Het QHouse beschikt over een bewaakte garderobe die van alle gemakken is voorzien. Een geldig legitimatiebewijs is verplicht, dus zorg dat je deze op zak hebt.

Op maandag is het QHouse vanaf 17.00 uur geopend om al onze Bestse dweilers te verwelkomen, dus kom gezellig langs voor een koud biertje en de polonaise met alleen maar gezellige mensen!

Mis het niet! Tot dan bij het QHouse!

Het restaurant is op vrijdag 17 februari nog wel geopend voor lunch, maar vanaf 16:00 uur gesloten voor de voorbereidingen voor carnaval. Het restaurant gaat woensdag 22 februari om 11 uur weer open voor lunch of borrel. Vanaf donderdag 23 februari ook weer geopend voor lunch, borrel én diner. 

Terug