RESTAURANT

Elkaar ontmoeten en zorgeloos genieten in een gemoedelijke en relaxte sfeer; het kan bij Quatre Bras. Ons restaurant is een gezellige ontmoetingsplaats in het hartje van Best om te lunchen, borrelen of te dineren.

Quatre Bras ontvangt zowel kleine gezelschappen als grotere groepen met uiterste gastvrijheid. Het restaurant is gunstig gelegen nabij de A2 en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid vlak voor de deur. Op onze menukaart staan ‘mooie wereldse klassiekers’ met hier en daar een Brabants tintje, zoals de carpaccio van het Mry-rund uit onze regio, met truffelcrème en parmezaanse kaas.

Lunchen | Dineren | Borrelen | Seizoen gerechten

 

High Wine and more...

High Wine

Bij ons kunt u ‘high winen’ op topniveau: 3 kleine glazen wijn voorzien van de lekkerste, bijpassende hapjes. Laat u verrassen en neem de tijd voor een goed gesprek met uw beste vriend of vriendin.

€ 28,50 p.p.

High Beer

Bij ons kunt u ‘high beeren’ op topniveau: vijf kleine glazen bier voorzien van de lekkerste, bijpassende hapjes. Laat u verrassen en neem de tijd voor een goed gesprek met uw beste vriend of vriendin.

€ 24,50 p.p.

High Tea

Gedurende 2,5 uur wordt u verrast met verschillende zoete lekkernijen, hartige hapjes, salades, koffie en thee. De High Tea van Quatre Bras vindt plaats in een bijzondere omgeving, waar u volledig tot rust zult komen onder het genot van dampende kopjes thee, koffie.

€ 24,50 p.p.