QUATRE BRAS HIGHLIGHTSHOW

Rond de kersttijd, de periode van feest, gezelligheid en samenzijn, is Quatre Bras helemaal omgetoverd tot wervelende kerstsferen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de ultieme kerstbeleving in combinatie met fraaie muziek, show en entertainment van hoog niveau! Ervaar samen met uw vrienden, familie, collega’s en geliefden een complete kerstavond uit met de dinnershow “Quatre Bras Hightlightshow”. De dinnershow is vanaf 2 personen te boeken. Bij binnenkomst wordt u verwelkomt met een heerlijk glas Prosecco, waarna onze prachtige gastvrouwen u en uw gezelschap naar de voor uw gereserveerde tafel(s) begeleiden.

KEUKEN VAN QUATRE BRAS

Quatre Bras opende het etablissement op 30 juni 1952. Dit jaar bestaat het restaurant 65 jaar, waarin door de jaren heen vele metamorfoses hebben plaatsgevonden. Nu staan we aan de start van een nieuwe uitdaging. Chef kok Frank Snoek kookte jaren in culinaire restaurants. Hij stelde speciaal voor deze dinnershow een gevarieerd menu samen met in de hoofdrol seizoensgebonden producten en wereldse klassiekers in een nieuw jasje. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk en daarom doneren wij 1 euro per rekening naar Stichting Little Leaders die werkt aan ondernemerskwaliteiten bij kinderen.

DINNERSHOW

Na de ontvangst wordt het brood aan tafel uitgeserveerd, hierna start het entertainment met een musical-openingsblok. Na het voorgerecht nemen we u graag mee terug in de tijd naar Amerika met spectaculaire stukken. Niet veel later brengen wij u het hoofdgerecht en daarbij wordt tijdens de show veel gedanst in een tropische Braziliaanse sfeer. En last but not least maken we het afsluitende blok typisch Hollands met een heerlijk dessert om alles af te sluiten. Onze solisten brengen u samen met het Quatre Bras-showballet terug naar de Rock ’n Roll van de jaren ’50, de Motown van de jaren ’60 en laten u swingen op de discoklassiekers uit de jaren ’70 en ’80! Uiteraard mogen de hits van nu niet ontbreken.

DATA VAN DE QUATRE BRAS HIGHLIGHTSHOW

1e Kerstdag 2017

Matinee € 75 p.p.
Deuren open: 13.30 uur
Show: 14.00 – 18.00 uur

Avond € 75 p.p. 
Deuren open: 19.30 uur
Show: 20.00 – 00.00 uur

Wilt u de dinnershow boeken voor uw gezelschap op een andere datum dan kunt u contact opnemen met 0499-371450 of management@quatrebras.nl

All inclusive voor €75,00 !

Kent u dat gevoel? Dat u heerlijk kunt ontspannen omdat alles al betaald is? De dinnershows van Quatre Bras zijn altijd all inclusive. Geen gekke verassingen achteraf.

De prijs staat vast en is inclusief:
• Glas Prosecco bij binnenkomst
• Driegangendiner
• Onbeperkt drank Hollandse bar (binnenlands gedistilleerd, bier, wijn, fris koffie & thee)
• Gratis parkeren

Kinderen betalen de helft van de prijs