Lieve gast,

Leuk dat je onze website bezoekt en geïnteresseerd bent in Little Leaders. Het is een nieuw initiatief in Nederland waar ik heel erg in geloof. Ik ben in een ondernemend gezin en familie opgegroeid en ik merk dat die opvoeding mij veel helpt en opweg helpt in het spel van de ondernemer. Daarom zetten wij ons met QB in voor Little Leaders en gaat er van elke rekening €1 naar de Stichting. De gast heeft ook de mogelijkheid om €1 extra te doneren.

Achtergrond informatie (Bron: www.littleleaders.eu)

Wist je dat in Nederland ongeveer 2,4 miljoen kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar wonen? En wist je dat veel van deze kinderen last hebben van angst en/of depressies, extreem onzeker zijn, weinig zelfvertrouwen en eigenwaarde hebben, en niet weten hoe ze bv. een eigen mening moeten vormen?
De kans is dan ook bijzonder groot dat deze generatie kinderen niet opgroeit tot krachtige volwassenen, en dat heeft een grote invloed op de toekomst van Nederland.
Iets dat wij zeker weten is dat specifiek werken aan de zogeheten “problemen” waar onze jongste generatie mee rondloopt niks oplost. Sterker nog, het maakt de problemen groter. Want wat als er niks op te lossen valt? Wat als er niks mis is met onze kinderen? Wat als er een duidelijke weg is die leidt tot sterke, zelfverzekerde kinderen, die uitgroeien tot krachtige volwassenen? Wat als alle kinderen geboren worden als Little Leaders?

Onze focus

Little Leaders ondersteunt leraren, schoolleiders en overige professionals binnen het basisonderwijs op het gebied van leiderschap en eigenaarschap.
Door middel van bewezen effectieve en ver doorontwikkelde programma’s worden leraren in het onderwijs getraind en gecoacht op het benutten van hun volledige potentieel en op het nemen van 100% verantwoordelijkheid. Zodat ze dit kunnen overbrengen op de kinderen waar ze mee werken.
Er is enorm veel visie, kennis en kunde aanwezig op onze basisscholen, in het bijzonder onder de leraren. Echter wordt deze kennis en kunde nauwelijks benut, ingezet of gezien. Little Leaders daagt leraren uit om hun klas te zien als hun eigen onderneming, en 100% leiderschap te nemen over deze onderneming, met altijd als hoofdfocus wat het beste is voor de kinderen.

Print Friendly
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
(38 views)