Mega Xmas Fair | For companies only

Een aantal ondernemers uit Best hebben de handen ineen geslagen met als resultaat dat we in de maand december een leuke Mega Xmas Fair organiseren speciaal voor bedrijven.

Het doel van deze avond is om collega’s of werknemers een origineel kerstpakket te geven met eventueel voorafgaand een kerstdiner of borrel in een fijne ambiance.

Hoe werkt het?

Geniet samen met collega’s en/of medewerkers van de Mega Xmas Fair, onder het genot van een hapje en drankje verzorgd door Quatre Bras. Vervolgens krijgt iedereen de gelegenheid om te shoppen. Als werkgever bepaal je uiteraard zelf het shopbedrag. Dit gaat door middel van waardebonnen ter waarde van 5 euro p/s. De waardenbonnen zijn tijdens de Mega Xmas Fair te verzilveren bij bovenstaande deelnemers.

Het leuke aan dit concept is dat iedereen zelf kiest hoe ze het bedrag uitgeven en welke kerstcadeaus ze willen hebben.

Wat is jullie voordeel?

Bepaal zelf het budget en wij maken een voorstel op maat,  aangepast aan jullie wensen. Van eenvoudig tot uitbundig, alles is mogelijk!

Wanneer?

Op donderdag 14 december is de kerstmarkt bij Quatre Bras. Komt deze datum niet uit en wil je een andere datum of andere locatie? Informeer naar de mogelijkheden.

Neem voor meer informatie contact op met 0499 37 14 50 (Sanne van der Heijden).